3axap 09.06.04, 16:40 swts.mohctp.vps.rusonyx.ru/faq/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontrkultura Re: dla informacji 11.06.04, 11:03 moglbys przy okazji dorzucic do katalogu linkow... Odpowiedz Link
fanta-girl mistrzostwa 13.06.04, 13:01 Dla inforamcji Czy ktos wczoraj ogladal meczyk Rosja-Hiszpania w Portugalii na mistrzostwach? Czy zwrociliscie uwage, ze wsrod rosyjskich kibicow siedzial Abramowicz z zona? Tak z boku? Tiwi kamery wciaz ich pokazywaly, ale te bystrzki z pol-tiwi, oczywiscie nie wiedzialy kto-to i oni slowa o tym nie wspomniali... Jak by nie bylo, kolejny mecz za jakies 3 dni, jak ktos nie widzial wczoraj polecam ogladanie wtedy, mysle, ze beda raz jeszcze... Tym co nie kojarza go z wygladu, link na artykul z fota: news.bbc.co.uk/hi/russian/sport/newsid_3606000/3606775.stm a tu tylko on: news.bbc.co.uk/hi/russian/press/newsid_3040000/3040354.stm Odpowiedz Link
3axap Re: mistrzostwa 13.06.04, 16:17 Z góry było oczywiste,że Rosja przegra, tylko myślałem, że będzie 0:2, a nie 0:1. Nie wiedziałem, że jesteś fanką Abramowicza Odpowiedz Link
fanta-girl Re: mistrzostwa 14.06.04, 14:06 fanka moze nie, ale wiem jak facet wyglada. poza tym nieukrywam podziwiam go za to, ze ma forsy jak lodu, ale ma fajna zone i nie jest to malolata, ale dojrzala babka, ktora moze nawet jest od niego starsza. Utrzymac taka kobiete to duza sztuka. Odpowiedz Link
3axap Re: mistrzostwa 14.06.04, 14:56 tez podziwiam, ze facet mimo wszystko nadal jest na wolnosci i nie zle sobie radzi; poza tym utrzymanie dojrzalej babki jest znacznie latwiejsze niz malolaty, o szczegolach tego mozemy pogadac przy kolejnym spotkaniu forumiczy Odpowiedz Link