mala-muu 25.07.04, 20:28 Uwaga, adminka czuwa! Rozleniwienie i niepasanie bedzie karane biciem w dolne czesci pasa przy uzyciu pejcza, w ruch pojda tez slowa powszechnie uzywane! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala-muu Re: co tu taka cisza? 25.07.04, 21:49 Jasne, zaprasam! Co do aktywnosci forumowiczow: No, i tak ma byc! Ja skazal! Odpowiedz Link
nitka3 Re: co tu taka cisza? 25.07.04, 21:27 A ja ? Chociaz pielmieni nazwałam pierogami?Jaka sromota!!Będę chciała odzyskac dobre imie (chociaz...miedzy nami mówiac to uważałam ze słowo "pierogi " jest bardziej intrygujace w połaczeniu z octem i tytuł będzie lepiej wyglądał.) Odpowiedz Link
melanie Re: co tu taka cisza? 25.07.04, 21:47 Czemy zaraz sromota... Pewnie masz racje i na kresach sie tak je. Mialam przyjaciolke z zachodniej Ukrainy, kiedys mnie zaprosila na pielmieni, to bylam zaskoczona, ze takie duze, jak piesc dziecka. Bo bylam przyzwyczajona do malutkich na jeden zabek (syberyjskie korzenie). Odpowiedz Link
qubraq Re: co tu taka cisza? 27.07.04, 18:04 Aga, witaj w domu, już jesteś więc, jak sprawy? Boję się pytać o szczegóły. Andrzej Odpowiedz Link
mala-muu Re: co tu taka cisza? 28.07.04, 09:29 Andrzejku, nadal jestem w Kijowie, korzystam z kafejiki internetowej i czuwam! Odpowiedz Link
mamania Re: co tu taka cisza? 27.07.04, 19:47 mala-muu napisała: > Uwaga, adminka czuwa! > Rozleniwienie i niepasanie bedzie karane biciem w dolne czesci pasa przy > uzyciu pejcza, w ruch pojda tez slowa powszechnie uzywane! to i ja się przywitam nawoływanie adminki pewnie dotyczyło starych forumowiczów, no ale każdy stary był kiedyś nowy prawda? Odpowiedz Link
qubraq Re: taka tu cisza... to przed deszczem i burzą 28.07.04, 23:51 Aga, uściski i serdeczności, trzym sie! Ilona i Andrzej Odpowiedz Link
jakk Re: co tu taka cisza? 03.08.04, 10:41 Melduje się zwykle ukryty wielbiciel forum, co to ani pierogów, ani pielmieni z octem nie jadał, choć z terenów ukraińsko-białorusko-polskich (kolejność przypadkowa) pochodzi. Słucham Naszego Radia, ale coś kiepsko dziś na łączach, bo często się rwie. Odpowiedz Link
qubraq Re: co tu taka cisza? 04.08.04, 12:32 Coś nie mogę uruchomić "radiasznson" - nie chce zaskoczyć. Może wiecie dlaczego? Czy Mała Muu będzie juto w Rosyjskim Czacie Poliglotów w radiu-bis? Andrzej Odpowiedz Link