tuliak 06.11.04, 00:06 na początek Karol i Szut - tradycyjnie już, dwa utworki; nno, trzeba przyznać, że jak chcą to coś dobrego potrafią zrobić - mam na myśli środki masowego tumanienia; taki program do 5 rano... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuliak Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 06.11.04, 02:23 sporo białoruskiej muzy BN bjaz nazwy,że nie wspomnę o serbskiej, mniam; coś dziś Rimy i NRM nie ma; Kukryniksów się Owczarkowi nie chce znaleźć ale cóż, za to czasem można coś wygrać, tylko co ja zrobię z naszywką, do garnituru przyszyję, hm... kubek lepiej by dali na jesienno-zimowe nocki i wieczory... a program jest do 5:55 Odpowiedz Link
fanta-girl Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 08.11.04, 12:29 A gdzie tego sluchac?? Odpowiedz Link
tuliak Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 08.11.04, 17:33 Biska oczywiszą nocą z soboty na niedziele, a właściwie to w niedziele od 0:00 do 5:55;Owczarek gra czadersko,czytuje smsy i wrzuca trochę komentarzy czasem dość ironicznych i uszczypliwych ale "z jajem" Ps. ale świetny koncert Liube był wczoraj, największe swoje hity, nie było tylko Stancji Taganskoj;na szczęście nagrałem i teraz mam na własnośćchoć bez pierwszych 2 utw. Bierioza i Doroga Odpowiedz Link
hajota Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 08.11.04, 17:39 tuliak napisał: > Ps. ale świetny koncert Liube był wczoraj, największe swoje hity, nie było > tylko Stancji Taganskoj;na szczęście nagrałem i teraz mam na własnośćchoć > bez pierwszych 2 utw. Bierioza i Doroga A GDZIE BYŁ?! Odpowiedz Link
fanta-girl Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 09.11.04, 14:01 Bis, radio Bis mniemam... ? Odpowiedz Link
tuliak Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 09.11.04, 17:00 na pierwszym programie rosyjskimchoć z satelity( Liube lubię od ich samych początków, choć niektóre piosenki były kiczowate to dziś,jak wiemy, słucha się inaczej... Odpowiedz Link
tuliak Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 11.12.04, 03:04 nie spać!! słuchać!!chociaż już wczoraj,tj. 9 дек.- Юрев день. Медведь в берлоге засыпает tuliak napisał: > Biska oczywiszą nocą z soboty na niedziele i tuliak poprawia choć zainteresowani i tak juz dawno wiedzą, że to dziś w nocy tzn z piątku na sobotę czyli w sobotę od 0:00 do 5:55 jest ten program a w niedziele to sie śpi słuchać i nie spać dziś rano,sobota,11 grudnia - bo parę minut po 6ej (czyli 8ej) na 1 ORT "Aleksander Newski" jakby co no i trochę reklamy samowarow wiertikalnowo paliota)) www.vtule.ru www.tula.net www.tula.kp.ru www.g-play.ru/tula Odpowiedz Link
tuliak Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 11.12.04, 03:17 > 9 дек.- Юрьев день hm, jakieś czajepitie trzeba uskutecznić bo ь już zjadłema skróty do samowarów niżej ale powiem Wam za to co będzie 12go: Парамон. На Парамона снег - быть метелям до Николы /19.12/ - chcecie zamiecie? санный путь...!! Qbraku! to papierowy jest kalendarz, nie ma linków. Taki odpięty od ściany pewnego razu z pewnego miejsca www.vtule.ru www.tula.net www.tula.kp.ru www.g-play.ru/tula Odpowiedz Link
qubraq Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 11.12.04, 17:45 Gdzie można kupić rosyjski prawosławny kalendarz? Andrzej Odpowiedz Link
rasha3 Re: strefa rock'n'rolla wolna od angola 11.12.04, 23:45 W cerkwi prawosławnej na Pradze, na Woli, a także w rosyjskich kśięgarniach w Warszawie, co do innych miast - trudno mi powiedżieć. Odpowiedz Link
tuliak strefa rock'n'rolla wolna od angola - GDYBY TAK... 14.12.04, 21:06 1/Powitać nową członkinię "naszego" a de facto Agowego forum - witaj Raszeńko (jak to Stefan zgrabnie zdrobnił) ... a Wy się "piętro niżej/wyżej" czepiacie jak ma na imię , takie piękne zdrobnienie niczka; KOLEKTYWNIE WITAMY !! ,, 2/a tak, do rzeczy: nasza Adminka gra samą rosyjską muzę i tak powinno być, a w rzeczonej "strefie" jest jej małowato... może lobbing jakiś sms-owy by pomógł? rozumiem, że pora nie jest wczesna ale... dla PRAWDZIWYCH FANÓW każda pora jest dobra!!/zakrzyknął dziarsko/ gdyby tak każdy czytający, czyli członek naszego wirtualnego ziomkostwa,(nie wnikając kto skąd i po co wysłał chociaż na początku audycji chociaż jednego sms-a i chociaż po jednym każdej godziny do rana no i ostatniego zanim wyłączy radio... hm, bo rozumiem, że spać czasem też trzeba... a w soboty dano nam wolne /nie to forum by dyskutować kto, kiedy i dlaczego/ to się odeśpi coś mi dziś za wesoło... T. akcji "tulskossyłocznoj" dziś nie ma, abied Odpowiedz Link