joolz 08.01.06, 18:50 Czy możecie podać mi jakieś namiary? Wiem, że w Moskwie, zdaje się uczelnie państwowe prowadzą kursy letnie rosyjskiego. Ile kosztuje taki kurs? Z góry dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanta-girl Re: Kurs językowy w Rosji 09.01.06, 11:22 Pośrednictwem zajmuje się kilka polskich firm, przez które można to załatwić: www.stud-tour.edu.pl , albo próbować skontaktować się bezpośrednio z uczelniami: www.msu.ru , www.pushkin.edu.ru . Koszt tygodnia nauki wraz z zakwaterowaniem to ok. 130 –180 Euro (w zależności od intensywności kursu) w Moskiewski Uniwersytet Państwowy im. Łomonosowa oraz 350 Euro za cztery tygodnie (można wyjechać wcześniej) w Instytucie Puszkina. W tym drugim można zdać egzamin z biznes rosyjskiego i uzyskać międzynarodowy certyfikat świadczący o znajomości biznes-rosyjskiego. Odpowiedz Link
la_confiance_en_soi Re: Kurs językowy w Rosji 11.01.06, 16:02 Takie kursy organizuje Rosyjski Ośrodek Nauki i Kultury. Odbywają się w Moskwie w Instytucie Puszkina. Ja byłam na takim kursie pięć lat temu i wtedy kosztowało to około 300 $. Kurs trwa miesiąc. Poziom mojego kursu był żałośnie niski, ale opłaca się pojechać i pozwiedzać Moskwę. Odpowiedz Link
tau-ceti Re: Kurs językowy w Rosji 16.06.06, 22:59 witam, właśnie szukam osób, które wybieraja się na lipcowy kurs rosyjskiego w Instytucie Puszkina proszę o kontakt na adres: tau-ceti@gazeta.pl pozdrawiam ewa P.S. Dzięki Margala Odpowiedz Link