Dodaj do ulubionych

ANNA GERMAN

08.06.06, 14:36

Znalazłam dzisiaj w necie piękną piosenkę w wykonaniu Anny German - "Не
спеши".

Tą piosenkę spiewali Muslim Magomajew, Maja Kristalinskaja, Mireille Mathieu
i wielu innych. Lecz, według mnie, najlepiej zaśpiewała Anna German.

Jestem pewna, ze na Forum znajdą się wielbicieli tej piosenkarki,dla tego
podaję link na mp3.

www.grammy.ru/music/download.php?act=dl&singer=German_Anna&album=&song=Ne_speshi&id=68037

Piosenka jest warta poświęcenia kilka minut swego czasu, żeby ją posłuchać.

НЕ СПЕШИ

Слова Е. Евтушенко
Музыка А. Бабаджаняна

Ты спеши, ты спеши ко мне,
Если я вдали, если трудно мне,
Если я, словно в страшном сне,
Если тень беды в моем окне.
Ты спеши, когда обидят вдруг,
Ты спеши, когда мне нужен друг.
Ты спеши, когда грущу в тиши,
Ты спеши, ты спеши.

Не спеши, не спеши тогда,
Если я с тобой и вдали беда.
Скажут "да" листья и вода,
Звезды, и огни, и поезда.
Не спеши, когда глаза в глаза,
Не спеши, когда спешить нельзя,
Не спеши, когда весь мир в тиши,
Не спеши, не спеши.
Obserwuj wątek
    • czeget Re: ANNA GERMAN 08.06.06, 16:38
      bardzo ja lubie
    • qubraq Re: ANNA GERMAN 08.06.06, 18:01
      Bardzo serdecznie dziekuję za już! czy mogę prosic o jeszcze? i razem ze
      słowami to pozwala mi sie nauczyc piosenek na pamięć, smile))
      prędkośc transmisji spada do 5,8 kBps co daje 45 minut ale i tak warto, jeszcze
      raz dzieki!!!
      Andrzej
      • gevo4ka Re: ANNA GERMAN 09.06.06, 18:03
        dziękuję za link... ściągnęłam, słucham, piękny głos i piosenka

pozdrawiam
        • qubraq Re: ANNA GERMAN 09.06.06, 18:12
          Ściągnąłem juz 13 piosenek z linku Mietielicy i cały czas śpiewa Anna German
          ale... dziwne kiedy wyszedlem na spacer z moja staruszka jamniczką Tubą to
          nucilem sobie pod nosem "Ach eti tuczy w gałubom..."
          A.
          • kol.3 Re: ANNA GERMAN 26.06.06, 20:15
            Najpiękniejsza jest piosenka German "Надежда" - Светит незнакомая звезда...
            • metelica Re: ANNA GERMAN 26.06.06, 21:25
              kol.3 napisała:

> Najpiękniejsza jest piosenka German "Надежд
              > ;а"

Nie słucham ją juz od dawna - zbyt nostalgiczna jest.

A jaka piosenka jest najpiękniejsza - czy "Не спеши", czy "Надежда" -
              powiedziec trudno. Pierwsza piosenka - o milosci, a druga - o domie. I to, i to
              jest najwazniejsze w zyciu kazdego smile
              • romanroz Re: ANNA GERMAN 12.07.06, 17:28
                Proszę was o informację.Niestety nic nie mogę ściągnąć z tego linku-czy trzeba
                sie logować czy coś ograniczyli? Czy może trzeba coś innego jak tylko kliknąć
                ściąganie.Proszę pomóżcie lub wytłumaczcie.
                • metelica Re: ANNA GERMAN 19.07.06, 10:33
                  Nie wiem,czemu masz problem. Logowac sie tam nie trzeba i sciagalo piosenki bez
                  problemu.

Sproboj jeszcze raz wejsc na ta stronke:

www.grammy.ru/music/download.php?act=dl&singer=German_Anna&album=&song=Ne_speshi&id=68037

I potem kliknij tam,gdzie dysketka i napisane "скачать".Ja zwykle klikam prawym
                  przyciskiem, potem klikam : "Zapisz jako..."

Jezeli nadal bedziesz miec problem,a zalezy Tobie na tej piosence,moge wyslac
                  na skrzynke mp3. Tylko,niestety, smoge to zrobic pod koniec wakacij.
                  • qubraq Re: ANNA GERMAN 19.07.06, 18:00
                    metelica napisała:

> Jezeli nadal bedziesz miec problem,a zalezy Tobie na tej piosence,moge wyslac
                    > na skrzynke mp3. Tylko,niestety, smoge to zrobic pod koniec wakacij.

A czy ja mogę dostać na skrzynkę jakąkolwiek Twoją ulubioną piosenkę...?
                    A jutro masz zadzwonić po naszej 19tej porcelanowym dzwonkiem, będzie Mała Muu
                    ...smile) napewno oddzwonimy tak żebys usłyszała bicie naszych serc!

• metelica Re: ANNA GERMAN 23.07.06, 12:37
                      Piosenka "Не спеши" jest jedna z ulubionych moich piosenek.

Byl tutaj na Forum watek o piosence "Есть только миг". To tez uwielbiam.

W Panskim watku o niezapominajkach ja pisalam o jednej z moich ulubionych
                      piosenek "Нет,мой милый".

W watku o "Nautilus Pompilius" pisalam o piosence "Шар цвета хаки".

Sa jeszcze piosenki,ktore uwielbiam. Jak bede mialam czas i chec,to moze kiedys
                      pomalu bede o nich pisac na Forum i podam linki,gdzie mozna bedzie sciagnac mp3.

Jak ktos bedzie mial problem ,to zawsze moge pomoc i wyslac piosenke.

Wydaje mi sie,ze Pan do tej pory nie mial klopotow ze sciaganiem mp3. Nie
                      rozumiem prosby o wyslaniu na skrzynke jakiejkolwiek mojej ulubionej piosenki.
                      Jest ich dosc sporo i wszystkie te piosenki to w jakims sensie czastka mnie,
                      mojej duszy. Nie wysylaja sie wszystkim dookola, na prawo i lewo smile

• qubraq Re: ANNA GERMAN 24.07.06, 00:06
                        metelica napisała:

> Nie rozumiem prosby o wyslaniu na skrzynke jakiejkolwiek mojej ulubionej
                        > piosenki.

Bo to nie jest do rozumienia, wystarczy dać sie ponieśc dobrej woli... smile))

> Jest ich dosc sporo i wszystkie te piosenki to w jakims sensie czastka mnie,
                        > mojej duszy. Nie wysylaja sie wszystkim dookola, na prawo i lewo smile

Tak, to prawda, cudowna prawda! wiem to po sobie, mnie cały czas jakaś muzyka
                        gra i gra i spiewa - tyle lat...i gdy mi zaśpiewa coś w środku "Nie spieszy" to
                        aż serce mi przyspiesza! - nie pamietam zeby ktoś piękniej od Ciebie ujął to co
                        napisalas o cząstce siebie... zapamietam to bo to króciutkie jak błysk świecy w
                        oknie a jakie treściwe...Szczęsliwy ten komu choć jedną taką cząstkę wyślesz...
                        Nie wysyłaj "na prawo i lewo", wyslij zwyczajnie najprościej jak możesz a
                        przekonasz sie ze nie zmarnuję ani jednej Twojej ulubionej piosenki, spróbujesz?
                        smile))
                        • she8 Re: ANNA GERMAN 05.09.06, 17:29
                          Ma ktoś może piosenkę "Eurydyki tańczące"? To chyba taki tytuł. Będę bardzo
                          wdzięczna.
                          • qubraq Re: ANNA GERMAN 05.09.06, 18:49
                            she8 napisała:

> Ma ktoś może piosenkę "Eurydyki tańczące"? To chyba taki tytuł. Będę bardzo
                            > wdzięczna.

Ale co bys chciala, muzyke na MP3? tekst calą płytę CD czy czarną a moze kasete
                            audio, napisz... smile)
                            Andrzej
                            • she8 Re: ANNA GERMAN 05.09.06, 21:36
                              mp3, jeśli możesz. Na priva lub na forum . Będę baaardzo wdzięczna.
                              • qubraq Re: ANNA GERMAN 06.09.06, 17:04
                                she8 napisała:

> mp3, jeśli możesz. Na priva lub na forum . Będę baaardzo wdzięczna.

Wybacz akurat MP3 nie mam ...
                                Ktoregos dnia Hajota nauczy mnie transformowac CD na format MP3 i wtedy Ci
                                poślę!
                                • she8 Re: ANNA GERMAN 06.09.06, 18:47
                                  Szkoda, ale dziękuję za dobre chęci.pozdr
                                  • metelica Re: ANNA GERMAN 13.09.06, 00:16
                                    Też od dawna szukalam w necie mp3 tej piosenki i nareszcie przed chwilą
                                    znalazłam smile Sciąga się powoli,niestety. Ale dla mnie najwazniejsze,że będę
                                    miałam tą piosenkę smile

www.sagedragonru.narod.ru/annagerman.html

Po prawej stronie, czwarta od góry - "Танцующие Эвридики".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka