metelica 12.06.06, 13:25 W piątek, 16 czerwca, o godz. 20:55 na RTR-Planeta koncert -"17 mgnowienij , ili Ironija sud'by". Będą piosenki M. Tariwierdijewa! Juz się nie doczekam..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 12.06.06, 16:04 Dziękuję - słów mi brak żeby Cię - Madam Mietielica - "Tourbillom de Neige" błogosławic za twoje dobre i uczynne serce! Nagrywam obowiązkowo! A. Odpowiedz Link
nitka3 Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 13.06.06, 17:45 ta 20,55 to "nasza" godzina? Odpowiedz Link
qubraq Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 13.06.06, 18:40 nitka3 napisała: > ta 20,55 to "nasza" godzina? tak nasza 20:55 sprawdzałem w planie na piątek...Nitko - ciesze sie ze moja zaraza podziałała na Ciebie; poprosze ktoregos dnia Hanke żeby zrobiła MP3 z nowych jego płyt - szczególnie z muzyka organową...to Ci je przetransmituję pozdrowienia od babci Ilony Andrzej Odpowiedz Link
metelica Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 13.06.06, 19:11 Jezeli podaje na Froum jakies godziny programy TV,to zawsze to godziny polskie Odpowiedz Link
qubraq Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 13.06.06, 20:31 metelica napisała: > Jezeli podaje na Froum jakies godziny programy TV,to zawsze to godziny > polskie byłem tego pewny ale nie zawadziło sprawdzić, jeszcze raz dzieki za namiary!!! Odpowiedz Link
metelica Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 14.06.06, 11:39 Mam stronkę z mp3 muzyki organowej Tariwerdijewa. Tylko u mnie czemus nie da sie sciągnac tego. Nie wiem,czemu ( www.zvuki.ru/M/P/31089 Odpowiedz Link
qubraq Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 14.06.06, 18:28 metelica napisała: > Mam stronkę z mp3 muzyki organowej Tariwerdijewa. Tylko u mnie czemus nie da > sie sciągnac tego. Nie wiem,czemu ( > > www.zvuki.ru/M/P/31089 Zacznę Ci wysyłać - to jest 6 preludiów chorałowych, mam nadzieje ze Gazeta przyjmie załączniki... )) Andrzej Odpowiedz Link
metelica Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 14.06.06, 19:39 Dziekuję,ale ja podalam ten link więcej dla was,niz dla tego,zeby mi ktoś wysylał mp3 Odpowiedz Link
qubraq Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 14.06.06, 21:57 metelica napisała: > Dziekuję,ale ja podalam ten link więcej dla was,niz dla tego,zeby mi ktoś > wysylał mp3 Nie szkodzi, ktoś juz wysłał... Odpowiedz Link
metelica Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 15.06.06, 01:17 Dziekuje,chociaż ja tego nie potrzebowalam Jest tak,ze ja, przed tym,jak podać na Forum jakiś link do sciągania,sprawdzam,czy da się tam ściagnąć. Żeby nie bylo tak,ze podaję bezużyteczny link. W wypadku muzyki organowej znalazłam tyko ten link, i akurat u mnie przy sprawdzaniu nawet i nie zaczynało sciągać. Ale na wszelki wypadek podalam ten link,jak juz mowiliscie własnie o tej muzyce. Odpowiedz Link
qubraq Preludia Chorałowe M.Tariwerdijewa... 15.06.06, 10:31 Przepraszam, wysłalem bo myślałem że chciałaś mieć tę muzykę a mnie sie jakis link kiedyś otworzył i ściągnąłem wszystkie 6 preludiów chorałowych, ale jeśli mają Ci zawalac niepotrzebnie skrzynkę to je oczywiście wywal. W każdym razie ja je mam jak będziesz je chciała to daj znać... ) Nie mogę nigdzie znaleźć MP3 tegoż kompozytora "mnie nrawitsia"... Odpowiedz Link
qubraq Re: M.TARIWIERDIJEW !!! na RTR-Planeta 16.06.06, 23:01 Koncert piękny i tak serdceszczypatielny, że sie prawie poryczałem a nie tylko ja; widac było na sali ile pań i panów wycierało nos i oczy ...Nie poznałem Wiaczesława Tichonowa... nie wiem kim była śpiewaczka akompaniująca sobie na fortepianie do piosenek z Ironii Sud'by...ale muzyka Tarwerdijewa jest wieczna! Jeszcze raz dziekuję za to piekne przeżycie - pamiętny to niestety dzień dla mnie bo dziś straciłem przyjaciela... Andrzej Odpowiedz Link