stynka 11.07.06, 03:35 Wywołana postem qubraqa Proponuję któreś popołudnie między 17 a 20 lipca, ok. godz. 18-19. Który dzień Wam odpowiada? Tam, gdzie zawsze (ale nie zamówię już racuchów...) st. PS Dziś robię ostatnie zakupy. Co przywieźć??? Może kwas oczakowski? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 11.07.06, 10:22 stynka napisała: > Wywołana postem qubraqa > Proponuję któreś popołudnie między 17 a 20 lipca, ok. godz. 18-19. Który > dzień Wam odpowiada? > Tam, gdzie zawsze (ale nie zamówię już racuchów...) > > st. > > PS Dziś robię ostatnie zakupy. Co przywieźć??? Może kwas oczakowski? Stysiu Misiu Ptysiu słodki! Co Ty robisz o pół do szóstej (GMT +3.00) przy komputerze? spać nie możesz czy też tak wcześnie wstajesz? Doczekać sie Ciebie nie możemy! Mnie każdy dzień odpowiada ale zaczekam na sugestię dziewczyn i Igora bo Hajota umknęła do lesniczówki i wróci dopiero w sierpniu; Przywieź co Ci przyjdzie do glowy a siebie najbardziej; może powinienem się wstydzić ale nie wiem co to jest "kwas oczakowski" natomiast Ty powiedz jaki smak tym razem dla Ciebie przygotować...dobry dzień to 20-go, też czwartek ale każdy inny też jest dobry, zaraz wyślę smsy do ludzi z prośbą o deklaracje! Buźka A. Odpowiedz Link
kacap_z_moskwy Re: Spotkanie lipcowe 13.07.06, 15:13 Kwas "Oczakowski" jusz nie trzyma marki. Lepej moze jakos inny. Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 13.07.06, 17:38 stynka napisała: > Za późno! Ale mnie tam smakuje. > > st. a lubisz lekki pitny zakwas buraczany? a lubisz te kwaśną wodę spod kiszonych ogórków? A. Odpowiedz Link
stynka Re: Spotkanie lipcowe 13.07.06, 17:52 a lubisz te kwaśną wodę spod kiszonych ogórków? TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! st. Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 13.07.06, 17:42 chyba do Igora zadzwonie bo pewnie nie zagląda do komputera choć go w kieszeni nosi...! )) i wtedy umowimy sie na jakiś dzień ... MietiElico, może wpadniesz do nas na wieczór na spotkanie? Odpowiedz Link
tuliak Re: Spotkanie lipcowe 14.07.06, 02:51 alionuszki w tresci rozmowy o kwasach moja ssyloczka na kwas oczakowskij, mniam, mniam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12252&w=15758757&a=16460445 a puszka pusta:/// Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 14.07.06, 18:02 tuliak napisał: > alionuszki > w tresci rozmowy o kwasach moja ssyloczka na kwas oczakowskij, mniam, mniam > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12252&w=15758757&a=16460445 > a puszka pusta:/// Przypomniałem sobie!... ale ciągle nie wiem jaki i z czego to kwas ten "Naturalny Oczakowskij Kwas", chlebny ogórkowy pomidorowy buraczany fasolowy wielowarzywny...? co sie zakwasza żeby dostać ten oczakowskij kwas? > a puszka pusta:/// podaj adres to Ci czymś tę puszkę napełnię - tylko powiedz czego nie lubisz szczególnie, dobrze? A. Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 11.07.06, 10:31 Stysiu chciałem Cie prosić o CD z piosenkami śpiewanymi przez Jelenę Kamburową jesli nie sprawi Ci to klopotu... Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Spotkanie lipcowe 11.07.06, 15:49 ja jesli sie nie rozsypie do tego czasu, to moze- moze dam rade )) Odpowiedz Link
demka Re: Spotkanie lipcowe 11.07.06, 23:08 Ja też bardzo chętnie się pojawię.Jestem na miejscu.Dzień nie gra roli.Godzina też może być. Nieskromnie zamówię Zefiry)Ostatnio spora ich część przypadła mi w udziale i koncertowo mnie zemdliło.Nie ukrywam,że mam ochotę na powtórkę z rozrywki) Odpowiedz Link
stynka Re: Spotkanie lipcowe 13.07.06, 17:54 Kiedy? Przyszły czwartek 20 lipca o 19 w tym, czego nazwę znowu zapomniałam, na Puławskiej?... st. Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 13.07.06, 21:41 stynka napisała: > Kiedy? > Przyszły czwartek 20 lipca o 19 w tym, czego nazwę znowu zapomniałam, na > Puławskiej?... > > st. Tak jest, umawiamy się na czwartek 20 lipca na 19tą w Regeneracji, kto może niech przyjdzie! Zaraz zadzwonie do Igora A. Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 13.07.06, 21:48 Niestety Igora chyba nie będzie siedzi w Zakopie... Zadzwoniłbym do MietiElicy ale i tak nie uslyszy gdziekolwiek mieszka bo mam tylko mały mosięzny dzwonek... Odpowiedz Link
metelica Re: Spotkanie lipcowe 17.07.06, 12:29 A to ciekawe...skad Pan Qubraq moglby znac moj numer telefonu,ze Pan chce zadzwonic?! Nigdy nikomu nie podaje ani numeru komorki,ani stacjonarnego. Na spotkaniu mnie nie bedzie napewno. Pozdrawiam wszystkich z Rosji Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 17.07.06, 15:50 metelica napisała: > A to ciekawe...skad Pan Qubraq moglby znac moj numer telefonu,ze Pan chce > zadzwonic?! Nigdy nikomu nie podaje ani numeru komorki,ani stacjonarnego. A kto powiedział Szanownej Pani MietiElicy, że mnie, Panu Qubraqowi, do zadzwonienia potrzebny, jest jakiś numer stacjonarny czy komórki? Cytuję: "Zadzwoniłbym do MietiElicy ale i tak nie uslyszy gdziekolwiek mieszka bo mam tylko mały mosięzny dzwonek..."! Mnie jest do tego potrzebny taki specjalny porcelanowy dzwonek z cieniuteńkiej saharyjskiej glinki kaolinowej ulepiony i wypalany w szczególny sposób przy wtórze spiewnego zawodzenia berberyjskich dziewcząt z grupy nacjonalnej Kabylie w Algerii... To taki dzwonek że nawet jesli sie na najdalszym krańcu świata na samym Siewierosachalińskim Praliwie zadzwoni to ten kto ma usłyszeć usłyszy na pewno jego cichuteńkie porcelanowe podzwanianie, cos takiego jak brzęk kieliszków Niestety w domu mam tylko 23 różne mosiężne dzwoneczki od 10 milimetrowych maciupkich jak janczary w końskiej uprzęży aż po takie spore 6-centymetrowe ale zwyczajne dzwonki - nawet gdybym wszystkimi zadzwonił to Pani MietiElica i tak nie usłyszy bo nie chce usłyszeć! I tyle... > Na spotkaniu mnie nie bedzie napewno. Trudno - proszę w takim razie we czwartek po siódmej czasu polskiego zadzwonic z Rosji jakimś dzwonkiem do nas tu do Warszawy to moze usłyszymy i serdecznie, jak zawsze, Panią wspomnimy a może i oddzwonimy...dzwonkiem, ktory na wszelki wypadek wezmę ze sobą na spotkanie... > Pozdrawiam wszystkich z Rosji Serdeczne podziękowania z Polski... ))))) Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 17.07.06, 08:34 To co, definitywnie czwartek 20 lipca, godz. 19 "Regeneracja" na Puławskiej 61; Przyjdą Demka, Fanta i ja... kto jeszcze? kto jeszcze? no kto - nie pchać sie proszę, po kolei... Andrzej Odpowiedz Link
yigor Re: Spotkanie lipcowe 17.07.06, 11:06 Pozdrawiam wszystkich, niestety nie bede. Wiecie jak jest - szczyt G8, nie moge sie wyrwac, bo beze mnie nie dadza rady Milego racucha Do zobaczenia nastepnym razem. Y Odpowiedz Link
mala-muu Re: Spotkanie lipcowe 17.07.06, 15:56 Ja też, ja też!!! Będę na pewno na spotkaniu. Stynka, wieź pomidory marynowane!!! Przyjadę z moim jamnikiem, bo w Regeneracji tolerują psy. Ostatnio miałam problem z komputerem, wirusy do nas nawalały i trzeba było formatować dysk, ale teraz (tfu tfu tfu) jest oki. Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 17.07.06, 16:32 mala-muu napisała: > Ja też, ja też!!! > Będę na pewno na spotkaniu. cudownie!!! )) Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 17.07.06, 18:57 demka napisała: > To ja może swojego szczura wezmę?) a jaki on jest? - pytam bo w Lyonie widziałem nad wodą siedzącego na laweczce w łodzi szczura wielkości sporego kota! Odpowiedz Link
demka Re: Spotkanie lipcowe 17.07.06, 19:36 On jest raczej drobnej posturyTo szczur laboratoryjny.Dzikie a i owszem potrafią osiągać monstrualne rozmiary. On jest szczuplutki i przyjacielski.. Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 17.07.06, 19:47 demka napisała: > On jest szczuplutki i przyjacielski.. On jest po prostu Twój osobisty... )) Odpowiedz Link
qubraq Najświeższa wiadomość! 20.07.06, 12:42 Dzisiejsze spotknie ze Stynką w Regeneracji - AKTUALNE!!! godz 19! Stynka jeszcze raz przeprasza za zamieszanie - w ostatniej chwili okazało się, że jednak może się z nami spotkać! więc do zobaczenia ... )) Odpowiedz Link
qubraq Spotkanie lipcowe 20.07.06, 22:58 Spotkanie lipcowe sie odbyło, obecność niewysoka ale kto mógł to przyszedł: Stysia + Jacho Demka Qubraq Było fajnie choć może zbyt krótko, dzwonków z daleeeeka nie słyszeliśmy więc ja też nie dzwoniłem zwrotnie natomiast Stynka zadzwoniła do Denisa a on się odwzajemnił z pozdrowieniami dla wszystkich! Podobno Tosia była w W-wie i sie nie odezwała! a mówila sama ze "przy najbiższej sposobności..." ) Dziekujemy wszystkim za spotkanie - nastepne 12 sierpnia w tym samym miejscu godzine wcześniej! Dobrze? Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Spotkanie lipcowe 21.07.06, 10:47 ja mam nadzieje sie stawic 12 ) tą razą nie dałam rady, ale 12 już powinnam być bardziej dostępna Odpowiedz Link
stynka Re: Spotkanie lipcowe 22.07.06, 19:27 Ooo, teraz dopiero czytam o jamnikach i pomidorach... Niestety 17 lipca byłam już w PL i w dodatku całkiem bez netu... Dzięki qubraqowi i demce za dotarcie. Wybaczcie chwilowe zamieszanie z odwoływaniem. Teraz jestem już poza Warszawa. 12 sierpnia będę z powrotem. Do zobaczenia więc! stynka Odpowiedz Link
qubraq Re: Spotkanie lipcowe 22.07.06, 19:51 stynka napisała: > 12 sierpnia będę z powrotem. Do zobaczenia więc! > > stynka Do zobaczenia więc! Odpowiedz Link