kacap_z_moskwy 08.03.08, 13:52 Всех, всех,всех женщин с праздником! Мы вас всех любим! Оставайтесь красивыми, прелесными и прекрасными! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubster Re: 8 marca! 08.03.08, 17:15 spasiba dzisiaj dużo kobiet chodzi po ulicach z kwiatkami bardzo mi się to święto podoba - zwłaszcza że wczoraj dostałysmy kwiatki i słodycze od naszych kolegów z zespołu a potem była mała imprezka (piwo i pizza) ogólnofirmowa a w poniedziałek nie muszę iść do pracy ja to chce do Polski skopiować! Odpowiedz Link
metelica Re: 8 marca! 08.03.08, 18:31 Dziekuję za zyczenia! Ale....bez piosenek jakoś tak...nieświątecznie.... Trochę nostalgii..... www.youtube.com/watch?v=_XXHbfO3XDY www.youtube.com/watch?v=cUPUf9cnQsQ www.youtube.com/watch?v=E2wZfOOr2SU www.youtube.com/watch?v=Gg6RTWWX3XE I na koniec cos bardziej optymistycznego,ale nadal nostalgicznego www.youtube.com/watch?v=PsnNYFpWcIU Odpowiedz Link
sedona Re: 8 marca! 08.03.08, 22:32 Rzeczywiscie, dzis 8 marca. Jakos od kilku ladnych lat zupelni eo tym zapominam. Dzieki panowie. Odpowiedz Link
yigor Re: 8 marca! 09.03.08, 01:24 пока не наступило утро 9 - с праздником вас, дорогие дамы Odpowiedz Link
fanta-girl Re: 8 marca! 09.03.08, 11:18 ja tez dziękuję szczególnie Qbrakowi ) Monsz zapewnił gożdziki, takze dzien uwazam za odswietowany godnie! Odpowiedz Link
qubraq Re: 8 marca! 09.03.08, 16:55 fanta-girl napisała: > ja tez dziękuję > > szczególnie Qbrakowi ) > Monsz zapewnił gożdziki, takze dzien uwazam za odswietowany > godnie! ) Odpowiedz Link