gawronekk 17.10.06, 10:26 macie może jakis pomysły?? Dzis jade po sczeniaczka( prezent dla męza o którym marzy) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: Imie dla psa 17.10.06, 10:27 Piesek mojej babci oficjalnie wabi sie Ares, a nieoficjalnie Nietoperz:)))). Odpowiedz Link
ardnaa Re: Imie dla psa 17.10.06, 10:32 Ja proponuje Isztar( tylko ze to damskie, ale zbyt wykształconego społeczeństwa nie mamy i prawie nikt sie nie zorientuje) Odpowiedz Link
onka7 Re: Imie dla psa 17.10.06, 10:32 moj nowo przygarnięty psinek nazywa się Lucjan czyli Lucek po prostu:) pasuje do niego, taki jest wyluzowany i kudłaty jakiś... Odpowiedz Link
malenkajalenka Re: Imie dla psa 17.10.06, 14:16 nasze psy, ktore mielismy do tej pory w rodzinie nazywaly sie Ibo, Pongo, Rubin, Tiko, a z suczek to Sonia, Zuzia Odpowiedz Link
dr_kaczusia Re: Imie dla psa 17.10.06, 14:20 > tylko teraz coś się zmieniło - ja mam męża , on kobietę a porządamy siebie > wzajemnie. jesli to prezent to zdecydowanie nadanie imienia zostaw mezowi :) bedzie sie jeszcze bardziej cieszyc :) a to jakas konkretna rasa czy rasowy kundel :) Odpowiedz Link
dr_kaczusia glupia gazeta... 17.10.06, 14:22 patrze jaka bzdura, z godzine temu chcialam sie wypowiedziec w innym watku, ale nic nie chcialo sie wyslac... dalam sobie spokoj, wylogowalam sie... teraz tu pisze, mam czyste miejsce na tresc, a wyslalo sie co sie wyslalo... cyrk z tym netem jakis... do zalozycielki watku odnosi sie tresc tylko nt psa ;) Odpowiedz Link
mynia_pynia Re: Imie dla psa 17.10.06, 14:36 Jest katalog imion psich, np www.dogomania.pl/imiona/origin/Poland.php Ja tak znalazłam dla swojego psa, bo nic mi nie przychodziło do głowy, wybrałam kilka które mi się spodobały, a później jak juz piesek był w domu to dobrałam imie do jego charakteru. Odpowiedz Link
gawronekk Re: Imie dla psa 17.10.06, 14:46 mąż marzył o brązowym goldenie i takiego dostanie:) z tym zeby sam imie wymyslil to niezły pomysł, napisze Wam pozniej jak go ochrzcilismy Odpowiedz Link
dr_kaczusia Re: Imie dla psa 17.10.06, 14:59 pieeeeeeeeeeeeekny musi byc ten szczeniak :))) Odpowiedz Link
caysee Re: Imie dla psa 17.10.06, 15:56 Ja wprawdzie nie mam psa, ale mielismy 3 koszatniczki, ktore zawsze nazywalam ja i nazywaly sie: Darwin Imrahil Tiago Odpowiedz Link
gawronekk Re: Imie dla psa 17.10.06, 17:18 pies już w domciu, a raczej na spacerze z mezem:) imie juz ma FRODO, maz go ochcił. Jest straszecznie pocieszny, a moj maz zachwycony a oczy smieja mu sie bez przerwy. No i mamy psa:) Odpowiedz Link
dr_kaczusia Re: Imie dla psa 17.10.06, 17:41 > pies już w domciu, a raczej na spacerze z mezem:) a szczepienia ??? imie ok :) mi sie podobal pomysl psychiatry, ktory swoja sunie nazwal "szajba" :) Odpowiedz Link
gawronekk Re: Imie dla psa 17.10.06, 22:08 szcepienia pozałatwiane przed zakupem, maly spi o dziwo w łozku Odpowiedz Link
malybialymis gawronekk zerknij na swój poranny wątek 17.10.06, 18:00 jest tam coś do Ciebie. Odpowiedz Link
viinga Re: Imie dla psa 18.10.06, 04:40 Moj pies nazywa sie Filon- brzmi troche kocio, wiec przewaznie mowimy na niego- Moniu- psy mojej mamy to Mea i Miniu. Odpowiedz Link
wypasior dla suczki marysia, julka, natalka 18.10.06, 07:42 dla pieska jaś, staś, kacper, antoś Odpowiedz Link
anneczka78 Re: Imie dla psa 18.10.06, 08:14 Frodo to bardzo fajne imię! Mój golden nazywa się Cezar. Pozostałe psy w naszej rodzinie to Aksel, Abra, Dylo vel Bari, Bajka... Odpowiedz Link
wielorak Re: Imie dla psa 18.10.06, 15:12 BRYŁKA KOSTKA ELFIK LALUŚ BAMBUŚ MYSIO SOYER KITEK WULKAN PSZCZÓŁKA MAJAK KOPYTKO jest tyle śmiesznych przekręceń.. Pytanie, na które nie ma odpowiedzi, ma zazwyczaj najwięcej wyjaśnień Między 20 a 30stką Odpowiedz Link
gintaras2 Re: Imie dla psa 18.10.06, 17:20 Kiedy byłam dzieckiem mielismy psa ktory wabił sie Facet. Było smieszne i wywoływało ciekawe reakcje ludzi:-) Moze ci sie spodoba. Odpowiedz Link
gawronekk Re: Imie dla psa 18.10.06, 18:19 Z naszego Frodka to niezły urwis jest, wszedzie go pełno. Maz zabrał go dzis do pracy,a raczej zeby sie z nim bawic bo nic sie nie napracował ( mówi ze miał wazniejsze rzeczy). Fajny ten nicpoń:) Odpowiedz Link
gaballa Re: Imie dla psa 18.10.06, 18:59 Mój golden ma na imię po prostu; Goldi. Jest cudny. Odpowiedz Link
titiritka Re: Imie dla psa 20.10.06, 17:03 Sąsiad ma psa o imieniu BROWAR. "Zobacz, browar tam stoi!"- a ja za piwem się rozglądam! :) Odpowiedz Link
xdagmarax Re: Imie dla psa 22.10.06, 22:35 mnie się podoba. Kojarzy mi się z filmem ,,Tylko mnie kochaj" tam tez była taki psiak, brązowy i Frodo. Odpowiedz Link
aleja1 Re: Imie dla psa 23.10.06, 07:25 My mamy czarnego labladora z dumnym imieniem Barnaba :-) Odpowiedz Link