Dodaj do ulubionych

Obawy, wątpliwości przed ślubem -potwierdziły się?

20.11.06, 11:52
Witam,
Ja jestem jeszcze przed ślubem, ale mam pewne wątpliwości dotyczące tego, jak
będzie się nam żyło po ślubie. To chyba stres, bo mieszkamy ze sobą 3 lata
jak małżeństwo. Ale czy to czego obawiałyście i miałyście powody do tego,
potwierdziło się po ślubie?
Ja mam obawy co do czasu wolnego mojego faceta. Niesty, żeby mieć więcej kasy
siedzi w domu i bierze zlecenia dodatkowe. POtem jest zmęczony, nie gadamy ze
sobą, i tak ciągle.
Obserwuj wątek
    • szelest_tafty Re: Obawy, wątpliwości przed ślubem -potwierdziły 20.11.06, 14:39
      w moim przypadku w małżeństwie jest mi lepiej niż w narzeczeństwie, bo staramy
      się, żeby każdy dzień był lepszy niż poprzedni. Mimo że jesteśmy razem wiele
      lat, wciąż się siebie uczymy i wciąż nas to raduje.
      • klotylda78 Re: Obawy, wątpliwości przed ślubem -potwierdziły 20.11.06, 14:44
        u mnie tez lepiej... szanujemy i kochamy sie. oczywiscie sa i sprzeczki, ale za
        to godzenia sa piekniusie :)
        • waldemarka Re: Obawy, wątpliwości przed ślubem -potwierdziły 20.11.06, 17:40
          niestety moje się potwierdziły, mąż po ślubie zupełnie przestał się starać,
          dbać o siebie i czystość wokół, stał się straszliwie skąpy a i rodzina męża
          pokazała pazurki
          • panna_na_wydaniu Re: Obawy, wątpliwości przed ślubem -potwierdziły 20.11.06, 21:44
            Kurcze widze ze nie tylko ja mam watpliwosci. Niby nic sie nie dzieje zlego
            ale... szukam dziury w calym. Nie wiem moze to stres, strach przed porazką. Mam
            nadzieje ze sie wszysyko ulozy :)
            • bajsarka Re: Obawy, wątpliwości przed ślubem -potwierdziły 20.11.06, 23:52
              Hmm... ja teraz wszystko widzę w czarnych barwach. Z tego, że on pracuje czasem
              w domu po godzinach, myślę, że po ślubie to i w nocy będzie pracował. Tak się
              boję tego ślubu, że odwlekam póki mogę. Normalnie stresa mam jak stereotypowy
              facet :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka