monikchen 01.07.03, 23:33 polecam wszystki piękny film pt."Zielona mila". Przygotujcie chusteczki. To jest najpiękniejszy film, jaki widziałam w życiu, jeszcze przez 20 min po filmie nie mogłam dojść do siebie. Widziałyście go? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moboj Re: polecam film 02.07.03, 08:41 cześć:) nigdy w zyciu tak nie płakałam jak przy "zielonej mili". zużyłam mnóstwo chusteczek. film jest piękny. też polecam. Odpowiedz Link
titicaka Re: polecam film 02.07.03, 08:46 To ja tez chce poplakac ... wypozycze ,ale moze juz po slubie. O czym ten film jest(mniej wiecej bez koncowki:)) ? Pozdrawiam. Bea Odpowiedz Link
moboj Re: polecam film 02.07.03, 09:36 titicaka napisała: > To ja tez chce poplakac ... wypozycze ,ale moze juz po slubie. > O czym ten film jest(mniej wiecej bez koncowki:)) ? > Pozdrawiam. > Bea w filmie gra Tom Hanks. a film mówi o karze smierci. polecam. Odpowiedz Link
buzi1 Re: polecam film 02.07.03, 11:24 Bardzo piekny i smutny film. Czlowiek niewinnie skazany na smierc, godzacy sie ze swoim losem i po drodze robiacy wiele dobrego dla innych. Odpowiedz Link
monikchen Re: polecam film 02.07.03, 13:25 to jest film o zyciu, o sprawiedliwości jaka jest na swiecie. Również film jest o małej myszce, która również wyciska łzy. od wczoraj chcę mieć myszkę i też ją nazwę jak w filmie. Odpowiedz Link
titicaka Re: polecam film 02.07.03, 13:37 O czlowieku niewinnie skazanym na smierc ... ? I moze ten czlowiek uzdrawial tez innych i przywrocil myszce zycie ? Bea Odpowiedz Link
marzenus Re: polecam film 03.07.03, 20:03 Widziałam, polecam. Faktycznie dobry film. Z reguły oglądam filmy po dwa razy - oczywiście te dobre i nie od razu - ale ten obejrzałabym i trzeci raz. Odpowiedz Link
martinka26 Re: polecam film 24.08.03, 19:57 Świetny film, na prawdę godny obejrzenia. Widziałam go 3 razy i za każdym razem tak samo się wzruszyłam, na prawdę, anjbardziej wzruszający film jaki widziałam... Odpowiedz Link
gwiazdka19 Re: polecam film 30.08.03, 14:14 Ja tez wam polece jeden film tyle tyko ze nie do płakania.to jest raczej film dl aosób o mocnych nerwach i nie bojacych sie.Niezle trzyma w napięciu a najwazniejszy jest początek , wiec gdyby ktoras reflektowała go obejrzec toniech uwaza na samym poczatku bo .......Film to "Statek widmo" EKSTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link