01.07.13, 17:53
Przyjme szczeniaka rasowego. Była bym szcześliwa gdyby ktoś sie odezwał. Napewno piesek bedzie miał u mnie dobrze. Nie wyrzucajcie pieska ani nie przywiazujcie ja chetnie wezme pieska pod swoja opieke. Serdecznie Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Nr tel 514706773. Mazowieckie i Łódzkie
Obserwuj wątek
    • blue.berry Re: przyjme 02.07.13, 10:10
      w schroniskach jest cała masa szczeniaków, cześć z nich w typie rasy (do wyboru do koloru).
      myślę że nikt nie będzie rozdawał za darmo rasowych szczeniąt (przez rasowych rozumiem psy zarejestrowane w Polskim Związku Kynologicznym). ani tym bardziej wyrzucał lub przywiązywał (?). natomiast rozmnażacze psów pseudorasowych prędzej psa wyrzuca niż komuś dadzą za darmo (po co psuć sobie rynek). i tym samym wracamy do sedna sprawy - w schroniskach jest cała masa szczeniaków.
      • mmk9 Re: przyjme 04.07.13, 14:56
        blue.berry napisała:

>
        > myślę że nikt nie będzie rozdawał za darmo rasowych szczeniąt (przez rasowych r
        > ozumiem psy zarejestrowane w Polskim Związku Kynologicznym).
        >

Jak ma poważną wadę pięknosci, to może się zdarzyć, ale zwróciłam uwagę na coś innego: wszystko jedno, JAKIEJ RASY ??????
        • jaonna1 Re: przyjme 22.08.13, 14:51
          na dalszy handel????

w schronisku jest dużo bid , można przebierać
      • a_na Re: przyjme 07.07.13, 01:19
        blue.berry napisała:
        > (przez rasowych rozumiem psy zarejestrowane w Polskim Związku Kynologicznym).

Chyba Związek Kynologiczny w Polsce .
        To zasadnicza różnica, bo Polskim Związkiem Kynologicznym nazwało się PKPR czyli chyba pierwsze zrzeszenie pseudohodowców...
        • blue.berry Re: przyjme 08.07.13, 09:33
          słuszna uwaga. teraz to rzeczywiście tego sie tyle namnożyło i o podobnych nazwach że trzeba być dokładnym. tak więć:
          Związek Kynologiczny w Polsce
          www.zkwp.pl/zg/
    • ipsetta Re: przyjme 24.07.13, 01:44
      Może jeszcze kwity sobie życzysz? Nie ma się paru tysiaków na pieska.... Skąpiradło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka