zuantanecho 26.03.14, 13:26 Widzieliście takie koszulki? Ktoś kupował? Warto? veoveo.pl/koszulki-z-psami-the-mountain Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubert445 Re: Koszulki 3D z psami 11.01.15, 23:07 Witaj, zapraszamy do nowego sklepu z odzieżą 3d - odziez3d.pl znajdziesz u nas nie tylko koszulki 3d ale także bluzy 3d, spodnie 3d, czapki 3d a nawet stroje kąpielowe z nadrukiem 3d. Wysoka jakość wykonania produktów gwarantuje długotrwałe nadruki na odziezy 3d. Zapraszamy:: odziez3d.pl Odpowiedz Link
zuantanecho Re: Koszulki 3D z psami 11.02.15, 15:00 Sprzedajecie wstrętne podróby koszulek The Mountain. Dobiorą wam się amerykanie do dupy to będziecie stękać. Odpowiedz Link
gosc_1235 Re: Koszulki 3D z psami 28.02.16, 22:23 wg mnie zdecydowanie najlepszy sklep z koszulkami 3d to tulzo. od swiat moje pocieszy maja niezniszczalny w pralce efekt Odpowiedz Link
mczarnecka01 Re: Koszulki 3D z psami 13.05.16, 11:47 Tulzo to oszuści. Najpierw przy składaniu zamowienia - sami wybrali sobie opcje płatności przy odbiorze, choć zaznaczyłam przelew i wywaliło mnie z systemu. Na przesyłkę czekałam długo, ponad tydzień - pewnie produkowali te piękne, super jakości koszulki... Wybaczcie, ale lepszej jakości koszulkę można znaleźć w HM, nie mówiąc o Tkmaxx... Co za porażka - cienka, słaba bawełna, a nadruk?... To co widzicie na stronie mocno odbiega od rzeczywistości. Przesyłka przyszła bez paragonu. Chciałam odesłać, ale po 3 dniach przesyłka wróciła, bo... Firma zmieniła siedzibę! Ok, pisze maila,gdzie wysłać to badziewie... Cisza, maile wracają... W końcu kontaktuje sie przez Facebook, a oni uparcie, ze na ten adres, z którego przyszły. Załączam notatke od kuriera i dopiero wtedy podają inny adres. Odsyłam, po raz kolejny ponosząc koszty. Pytam czy dotarła, oni nie wiedza. Pytam kiedy zwrócą pieniądze... Cisza... W koncu dostaje maila, ze pieniądze wysłali dzien wczesniej. Niestety, nie było przelewu. Piszemy ostrzegawczego maila i załączają potwierdzenie, ze wysłali kasę, ale dzien pózniej, niż pisali. Do dziś pieniędzy nie ma na koncie. Nadmienię, ze temat ciągnie sie od... MARCA! Odpowiedz Link
gosc_1235 Re: Koszulki 3D z psami 14.03.16, 17:22 A warto przepłacać ? Tańsze i fajniejsze: www.tulzo.com/ Odpowiedz Link
zuantanecho Re: Koszulki 3D z psami 05.04.16, 18:59 Nędzne podróbki the mountain z USA. Odpowiedz Link
mczarnecka01 Re: Koszulki 3D z psami 13.05.16, 11:49 A czy w ogóle warto kupować? Przecież Tulzo to oszuści. Najpierw przy składaniu zamowienia - sami wybrali sobie opcje płatności przy odbiorze, choć zaznaczyłam przelew i wywaliło mnie z systemu. Na przesyłkę czekałam długo, ponad tydzień - pewnie produkowali te piękne, super jakości koszulki... Wybaczcie, ale lepszej jakości koszulkę można znaleźć w HM, nie mówiąc o Tkmaxx... Co za porażka - cienka, słaba bawełna, a nadruk?... To co widzicie na stronie mocno odbiega od rzeczywistości. Przesyłka przyszła bez paragonu. Chciałam odesłać, ale po 3 dniach przesyłka wróciła, bo... Firma zmieniła siedzibę! Ok, pisze maila,gdzie wysłać to badziewie... Cisza, maile wracają... W końcu kontaktuje sie przez Facebook, a oni uparcie, ze na ten adres, z którego przyszły. Załączam notatke od kuriera i dopiero wtedy podają inny adres. Odsyłam, po raz kolejny ponosząc koszty. Pytam czy dotarła, oni nie wiedza. Pytam kiedy zwrócą pieniądze... Cisza... W koncu dostaje maila, ze pieniądze wysłali dzien wczesniej. Niestety, nie było przelewu. Piszemy ostrzegawczego maila i załączają potwierdzenie, ze wysłali kasę, ale dzien pózniej, niż pisali. Do dziś pieniędzy nie ma na koncie. Nadmienię, ze temat ciągnie sie od... MARCA! Pytam czy Odpowiedz Link
imild Re: Koszulki 3D z psami 20.07.16, 15:06 Moim zdaniem ciekawy pomysł. Każdy powinien od czasu do czasu pozwolić sobie na trochę szaleństwa w wyglądzie. :P Znając jednak życie, tego typu zabawa kosztuje, a przynajmniej jeśli chcemy przysponsorować sobie koszulkę dobrej jakości. Odpowiedz Link
ikarits Re: Koszulki 3D z psami 21.09.16, 08:13 Mi się właśnie podobają [url=http://www.zokart.pl]koszulki z nadrukiem katowice[/url] bardzo fajne są. Nie ma to jak solidne wykonana dobrze koszulka. Odpowiedz Link