tuniaga 29.10.03, 15:26 Czy pomogła komus kuracja citroseptem, np przy candida. i po jakim czasie nastąpiła poprawa i wyleczenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puma002 Re: CITROSEPT- kto próbował 31.10.03, 07:40 Słyszałam o Citrosepcie wiele dobrego, ale sama nie próbowałam, bo jakoś do tej pory nie było potrzeby. Natomiast ostatnio wyczytałam gdzieś, że można wysuszyć pestki grejpfruta, zmielić na proszek w młynku i zażywać 3 razy dziennie na czubek noża. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
mab5 Re: CITROSEPT- kto próbował 24.11.03, 12:29 zajrzyj na strone www.citrosept.pl jesli otworza sie linki znajdz apteka w łodzi i srodku strony klikni citrosept na cadyde pierwszorzedna kuracja powodzenia Odpowiedz Link
wolant Re: CITROSEPT- kto próbował 27.11.03, 20:41 Sa juz lepsze preparaty naturalna - mysle o BETAEKSTRAKCIE melasie trzcinowej wzbogaconej betaglukanem. Informacje o tym znalazlem na stronie www.perfektra.com Obecnie sam probuje ten srodek na sobie nawet przyjemna w smaku jest ta melasa trzcinowa Odpowiedz Link
allissima Re: CITROSEPT- kto próbował 02.01.04, 21:23 Stosowałam citrosept przez trzy miesiące w dawce 20 kropli. W połowie kuracji poczułam się po prostu świetnie.Wcześniej przez długi czas brałam antybiotyki,czyłam się zatruta i ciągle zmęczona, ale nie byłam w stanie się zdyscyplinować, aby zacząć jakąś drastyczna dietę oczyszczającą (dla mnie każda była drastyczna. Natomiast citrosept był prawdopodobnie tym, czego potrzebował mój organizm. Poprawiła mi cera z efektem dla mnie zaskakujacym. Nie wiedziałam jednak, czy citrosept można brać dłużej, więc powtórzę taka kurację chyba znów na wiosnę. Odpowiedz Link
allissima Re: CITROSEPT- kto próbował 03.01.04, 22:41 Tu jest mnóstwo informacji dotyczących właśnie candidy : www.reiki.org.pl/PowrotDoZdrowia/_Toc531880853 Odpowiedz Link