hellish.monster 24.03.10, 09:08 Generalnie, to ja ze słodyczy tylko piwo, ale! Jakaś taka niepohamowana ochota właśnie mnie naszła na misie haribo. Ależ ja mam zachcianki Rormalnie zaraz do sklepu chyba pójdę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mortis74 Re: Słodycze 24.03.10, 09:31 to podobne gusta żywieniowe mamy tylko zamiast miśków wolę te z tukanem tropical czy jakoś tak ale ciężko dostać Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Słodycze 25.03.10, 05:21 No co Ty gadasz?! Jakie wydorośleć?! Teraz, na wiosnę? Heh, o tej porze roku to ja głupieję doszczętnie i cofam się w rozwoju Dorośleć będę jesienią. W listopadzie może...? Odpowiedz Link
aretah Re: Słodycze 25.03.10, 07:17 listopad02 napisał: > Nie idź, czas wydorośleć a od kiedy dorosłość mierzymy ilością słodyczy, których nie zjedlismy? Poza tym jak tu nie rozpieszczac osoby, którą się kocha ??? ja ostatnio mam fazę na m&m`sy Odpowiedz Link
listopad02 Re: Słodycze 25.03.10, 21:34 Nie mierze niczym Słodycze kojarzą mi się z dziećmi, obecnie już ta granica się zaciera Odpowiedz Link
kawamija Re: Słodycze 25.03.10, 21:50 och ja ze słodyczy też najchetniej piwko, najlepiej z fantastyczną parą: golonka + chrzan....łeee jakie to mało kobiecie....a buuu Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Słodycze 25.03.10, 21:54 Kawa, to jesteśmy dwie... hie hie hie ja tylko czasem mam parcie na niepiwne słodycze, naprawdę bardzo rzadko [ale piwko to jednak bez golonki bo i tak za dobrze wyglądam ] Odpowiedz Link
kawamija Re: Słodycze 27.03.10, 21:29 e tam...pewnie się znajdzie więcej takich smakoszów piwno - golonkowych....powiem Ci, że kiedys wybraliśmy się pod Płock na golonkę....i piwko....bo na szczęście nie ja kierowałam takież to ma się słabości Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Słodycze 27.03.10, 21:37 Szalona kobieta imponujesz mi coraz bardziej Odpowiedz Link
kawamija Re: Słodycze 27.03.10, 21:56 hellish.monster napisała: > Szalona kobieta imponujesz mi coraz bardziej ej Hellish nie pij już dziś więcej Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Słodycze 27.03.10, 22:03 no właśnie nie. dzisiaj muszę się napić, upić. a to pisałam całkiem serio a rozwinę się w tym temacie kiedy indziej. na pewno nie na forum. ale zbieram się na odwagę już od kilku tygodni Odpowiedz Link
kawamija Re: Słodycze 27.03.10, 22:30 che,che... jeśli tu jest napisane to, co ja myśle,że jest napisane...........to i ja się muszę upić Odpowiedz Link
mappi Re: Słodycze 27.03.10, 22:40 egh.....yyyyy..... to niesmiało wypalę to zdrowie !!! Odpowiedz Link
zabelina Re: Słodycze 27.03.10, 21:34 Hellish, ja dzisiaj wytrąbiłam mleko w tubce w drodze z marketu na parking Może to jakaś oznaka wiosny Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Słodycze 27.03.10, 21:36 Mleko w tubce?? oj, pamiętam, pamiętam... ale że całe? wtrąbiłaś? Szacun ja bym nie dała rady Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Słodycze 27.03.10, 22:03 W tubce i szacun ? Kiedyś były takie puszki 0.25l, bodajże. Noooo, z tego to się ciągnęło, a właściwie ssało po zrobieniu 2 dziurek gwoździem wykręconym z ławki. Kiedyś wszystko było lepsze ... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Słodycze 27.03.10, 22:04 Puszek nie pamiętam. Ale zgadzam się z jednym - kiedyś wszystko było lepsze... Odpowiedz Link
listopad02 Re: Słodycze 27.03.10, 22:46 Ja już 3cią żubrówkę z jabłkowym pije dwie po południu i teraz jedna, pewnie i jeszcze jedną sobie zrobię. Wielki Tydzień nadchodzi, a te święta zawsze wywołują niepokój, no i refleksję. I do tego wiosna. Odpowiedz Link
listopad02 Re: Słodycze 27.03.10, 22:50 O miało być w wątku o alkoholu, no to nieźle rozproszony jestem. Odpowiedz Link
kawamija Re: Słodycze 27.03.10, 22:55 listopad02 napisał: > O miało być w wątku o alkoholu, no to nieźle rozproszony jestem. alez Panie Listopadzie toż to jedno forum, kto by się tutaj przejmował czy ten wątek bardziej o słodyczach czy bardziej o wódeczce ....u mnie dziś żurawinówka z pepsi....a ponieważ juz jestem po dwóch takowych drinach w moich proporcjach ..to musze Ci Mappi tym razem odmówić.........wybieram się jutro w dłuższą podróż i nie chce mieć niekorzystego wyniku pomiaru alkoholu w wydychanym powietrzu Odpowiedz Link
mappi Re: Słodycze 27.03.10, 22:59 Tobie wybaczam jedź...świat zdobywaj ale mi się pyszny żart udał Odpowiedz Link
listopad02 Re: Słodycze 27.03.10, 23:08 Mnie tak wzięło, może dlateo że lubie puszczę i las Kawo Ty też, skoro lesnymi jagodami się raczysz. Odpowiedz Link
kawamija Re: Słodycze 27.03.10, 23:15 listopad02 napisał: > Kawo Ty też, skoro lesnymi jagodami się raczysz. żurawinówka.....tylko z pepsi.......bo ciut, ciut dla mnie za mocna bez dodatków....a przecież nie mogłam pozwolić by się w lodówce zmarnowała .....a jak sam piszesz, alkohol przedłuża życie Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: Słodycze 27.03.10, 22:51 "Ja już 3cią żubrówkę z jabłkowym pije" Tosz to alkohol, procentowe cóś, czy się mylę(?) Panie Listopadzie(!) no kto jak kto, ale Pan??? Oaza spokoju, równowagi duchowej i ostatni nasz abstynent forumowy??? /aż mi sie nawiasy nie stukają/ Odpowiedz Link
aglajaa.a Re: Słodycze 27.03.10, 23:24 To ja wiem ale że Ty też??? Taki grzeczny chłopak z Ciebie był, aż nienaturalny... /na moje oko każdy abstynent jest nienaturalny/ a tu widzę, że ty "normalny" ludź jesteś Jestem pod wrażeniem, Panie Listopadzie Odpowiedz Link
listopad02 Re: Słodycze 27.03.10, 23:34 Hehe, nie pisz tak bo mnie w kompleksy wpędzisz, a jak nie znajdzie się taka co mnie z nich wyciągnie to będzie tragedia Odpowiedz Link
mappi Re: Słodycze 27.03.10, 22:51 i sie nic przed wypiciem nie pochwalił..no a poczęstować...to co? pies? Odpowiedz Link
listopad02 Re: Słodycze 27.03.10, 23:14 Ja ... częstuje, głupio mi jak sam jem lub pije Wtedy jak pies się czuje. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Słodycze 27.03.10, 22:59 > Ja już 3cią żubrówkę z jabłkowym pije dwie po południu i teraz jedna, pewnie i > jeszcze jedną sobie zrobię. > O miało być w wątku o alkoholu, no to nieźle rozproszony jestem. Kim jesteś i co zrobiłeś z Listkiem? No własnym oczom nie wierzę... Odpowiedz Link
listopad02 Re: Słodycze 27.03.10, 23:16 Nie przesadzajcie każdy pije, a kto nie pije to udaje. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Słodycze 27.03.10, 23:19 No pewnie, że tak, ale jeszcze nie widziałam, żebyś pisał o żubrówce siorbanej od popołudnia, więc się wzięłam i zdziwiłam Odpowiedz Link
listopad02 Re: Słodycze 27.03.10, 23:23 A to tak, masz rację, ale ja wczesnie obiad jem czasem, zamiast sniadania od razu obiad. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Słodycze 27.03.10, 23:25 Ano o obiedzie pisałeś parę razy, więc tym byś mnie już nie zaskoczył (ale lubię czytać, jak mężczyźni pichcą samodzielnie). Co tak dziś wszystkich wzięło na picie...? Odpowiedz Link
kawamija Re: Słodycze 27.03.10, 23:35 listopad02 napisał: > I inni się całują, zatem drudzy pić muszą echhh..a jakby to całowanie z piciem połaczyć.....i dodać wiosne....to by się działo Odpowiedz Link
listopad02 Re: Słodycze 27.03.10, 23:43 Hehe, właśnie, całowanie, wiosna, picie. A pępkami zastąpić kieliszki Odpowiedz Link
kawamija Re: Słodycze 27.03.10, 23:49 listopad02 napisał: > Hehe, właśnie, całowanie, wiosna, picie. > A pępkami zastąpić kieliszki fju, fju.....dobrze piszesz, wróciły wspomnienia...pij Listopad, pij.... ....bardzo dobrze dziś piszesz Odpowiedz Link
mappi Re: Słodycze 27.03.10, 23:53 kurna...ja przeczytałam A pępkami zastawić kieliszki sen...musi być sen..najwyraźniej bo widze już...co chcę widzieć ech Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Słodycze 27.03.10, 23:59 Listek, Ty mi się dzisiaj wybitnie kojarzysz z byciem luźnym (tylko fragment na YT znalazłam)) Odpowiedz Link