ugly_bad 09.08.11, 22:12 Doceniam zalety funkcji w ustawieniach konta. Wpisuję nicka, zaznaczam "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół" i mam święty spokój i nie odwalam szopek. Ulga. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ugly_bad Re: Ignore 09.08.11, 22:22 Ciebie widzę, więc Cię nie ubiłam Pisać nie będę, bo i po co... Ważne, że uniknę dzięki temu robienia z siebie kretynki Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Ignore 09.08.11, 22:28 To pewnie tego na R ... No, jak mu tam .... Roberta ! Bo kupił kwadrat i nie zaprosił na parapetówkę. Że o korkociągu w swym miłosierdziu nie wspomnę Odpowiedz Link
robert.83 Re: Ignore 10.08.11, 14:08 Nie dość, że nie kupiłem a wynająłem to jeszcze sam tam wejdę we wrześniu. Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Ignore 09.08.11, 22:30 kurde, to ja chyba jestem chora z urojenia, bo np. ja to bym się regularnie dochodziła z kimś i nie odpuściła... być może przez to mam zryte trzewia Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Ignore 09.08.11, 22:43 na DOCHODZENIE nigdy nie jest za późno... ale z tym wyśnionym do DOCHODZENIA jak jakiś debil Cię denerwuje, masz rację- olej dziada! Tym, że olewasz go pierwsza dajesz mu do zrozumienia, że nie reprezentuje pewnego poziomu w rozmowie, a Ty wiesz, że na głupotę lekarstwa nie ma... więc niech dziad na nią choruje z daleka od Ciebie.... ...bo co jak to zaraźliwe? Odpowiedz Link
blue_phoebee Re: Ignore 09.08.11, 22:45 beret mam chory od urodzenia, a trzewia od liceum Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Ignore 09.08.11, 22:57 Nie wylewało się do paprotki ? No to teraz trzeba jechać na owsiance i bobofrucie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ignore 09.08.11, 22:37 rozsądnie... szopki czasem są mało ciekawe dla otoczenia a potem jakiś niesmak zostaje Odpowiedz Link
user0001 Re: Ignore 09.08.11, 22:46 Cieszę się, że byłem pomocny Jak ochłoniesz już zupełnie, to dasz się wyciągnąć na rower? może masz jakieś fajne tereny do jeżdżenia po Twojej stronie Narwi? Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Ignore 09.08.11, 23:36 a to nie jest ta sama strona co Twoja? i nie będzie Ci łatwo na rowerzenadążyć za nią śmigającą na moto Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Ignore 09.08.11, 22:59 A tak w ogóle, to Twój nicek zawiera literówkę. Powinno być 'e' zamiast 'a' Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Ignore 10.08.11, 08:23 w nicku powinien byc ten chłopczyk w pelerynce a tak, to mi się myli z Unym Odpowiedz Link
tapatik Re: Ignore 10.08.11, 11:04 Najlepiej od razu dodaj wszystkich. Zobaczysz jaka będzie wtedy błoga cisza na forum. Albo zrób tak: Odpowiedz Link
ugly_bad Re: Ignore 10.08.11, 15:04 tapatik napisał: > Najlepiej od razu dodaj wszystkich. Zobaczysz jaka będzie wtedy błoga cisza na > forum. dzięki takim komentarzom uświadamiam sobie jaką jestem skretyniałą kretynką, że wciąż tu przyłażę nie wiadomo po co i się dzielę tym, co akurat we mnie siedzi. no po co, jak nie warto Odpowiedz Link