13.08.16, 02:48
Niedawno weszlam sobie na google z ciekawosci. Czasem pamietM ze mieli jakies roznosci. Weszlam i... gierki. Nie byla to jedna gra a kikka. Z 6. W wszystkich sprobowalam. Tenisek banalny. Zawsze wygrywalam. Nudny... jedno odbicoe i na tym sie konczylo. . Spodobala mi sie kulka i trafianie w dziurke. Aaa i wyscig. Z poczatku bylam ostatnia ale pozniej kilka razy udalo mi soe wyprzedzic zoledzia wink
Kiedys google zafundowalo pac mana . Tez fajna sprawa.
A tak w ogole... ostatnio odkrylam (dzieki Mlodej) ze kazdy na tel ma gre. Jesli nawet nie ma sie netu. W tym przypadku trzeba go nie miec. Pojawia sie smoczek, brak polaczenia i na niego trzeba kliknac. I biec. Kawalwk doszlam. Do czarnych ptakow a pozniej zmienil sie ekran. Na fiemny. Oki... spac na mnje pora.

Grywafie w cos?
Bo ja w nic... kiedys to byly czasy... na pegazusie. Pozniej plutki rayman, harry potter, rally sMochodziki czy heros . Dawno w gry nie grywalam. A Wy jak tam?
Obserwuj wątek
    • asdqwe89 Re: Gierki 13.08.16, 08:57
      Ja to pol zycia na grach spedzilem smile
      Mario, Contra, Arkanoid...
      Tak samo na konsolach mortal kobmat i micro machines.
      A jak dostalem komputer i internet to siedzialem w domu calymi dniami na grach mmo.
      Od paru lat juz mnie nie ciagnie i w nic nie gram. Kompletnie.
      • asdqwe89 Re: Gierki 13.08.16, 08:58
        Tym sposobem w sumie nauczylem sie angielskiego. Teraz nie mam problemu z przeczytaniem czegos, czy pogadaniem z ludzmi na swiecie.
      • mavika_88 Re: Gierki 14.08.16, 01:54
        Znane gry. Chyba dla wiekszosci.
        Przypomnialy mi sie dawne czasy gier telewizyjnych na pegazusie.
        A tak w ogole... zrobilam dzisiaj 10 tysiecy krokow. Wiekszosc (duuuuuuza wiekszosc. Tak 90 %) zrobiona w pracy. Wyszlo 7 kilosow.
        • fripooo Re: Gierki 14.08.16, 09:55
          co to jest 7 kilosówbig_grin rozgrzewka chybatongue_out
        • silencjariusz Re: Gierki 14.08.16, 10:28
          Może mniej zimnokrwista będziesz.wink Jak sobie solidnie pochodzisz.
          • mavika_88 Re: Gierki 14.08.16, 11:11
            Co do mojego chodu.... bywaly dni w ktorych wiecej sie chodzilo wink
            Wiadomo ze dobrze platna Fripku. (Mi tak wiele niepotrzeba.) A na 3 zmianie to dopiero leci kasa wink
            Hehe zimnokrwista.... przez moment bylam mniej... teraz troche mi soe wrocilo ale mysle ze umniejsze swoja zimnokrwistosc wink
            Aaaa plan mam taki ze kiedys na silke sie zapisze. Zeby wycwiczyc udziska. Moze to by cos dalo.
            • mavika_88 Re: Gierki 14.08.16, 11:18
              Na razie to mi ciagle brakuje czasu sad nie wiem kiedy on mija. Odpoczac nie mam kiedy tongue_out
              Czas jest jak wiatr. Wazne jest tylko by zyc smile
              Oj daaawno nie gralam..bardzo. z dwa miechy? Ze trzy? Pora popykac sobie na zew. Trzeba nowke przetestowac wink
              • silencjariusz Re: Gierki 14.08.16, 11:20
                Ja na rower się wybierałem. Ale oczywiście zaczęło lać.suspicious
                • szarlotka_ja Re: Gierki 14.08.16, 19:58
                  A na wyżynach pogoda idealna na rower smile
    • fripooo Re: Gierki 14.08.16, 10:58
      mhm i na bank dobrze w takiej pracy płacąbig_grin
    • fripooo Re: Gierki 14.08.16, 12:34
      nie wiem, mavika jest kierownikiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka