finka9 30.07.17, 10:06 Trzeba przyznać że poziom żenady i desperacji osiągnął dno- na razie piaszczyste. www.prawdaobiektywna.pl/polska/po-agituje-na-plazy-2533.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 12:32 Kurcze po FAKCIE uzmysłowiłam sobie ,że niewłaściwy tytuł nadałam wątkowi. Powinno być : Projekt Plaża. Tak się kończy nieoglądanie Tvn -u. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 14:29 a oto i mój projekt, rowerem wszędzie, dziś rano wokół komina, miało być na szybko przed śniadaniem, ale zaczepił mnie ziomek i się skończyło na czterech piwkach. no ale kilomatraż założony zaliczony, acz trochę się przez to piwkowanie i łapanie plenerów zeszło dłużej na bujanym pomoście fajnie (tam z rowerkiem byłem ) no a po powrocie gorący krupnik z czwartku przed zasypaniem pieprzem i natką, żebyście więcej widzieli Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 14:42 o a teraz jeszcze poprawię taką sałatką a'la cezar póki najlepszy apetyt nie minie sałata lodowa, ogórki, pomidorki, rukola, szalotka, serek bałkański, winegret, grzanki i kurczaczek, mmmmmmm )))) częstujcie się! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:13 Jeszcze grzybowa była (po drzemce na kolarstwie) z pierwszego w tym roku zbioru (w piątek byłem i ze 20 podgrzybkow udało się znaleźć). Ależ mi się ta dupcia podoba. Specjalnie żeby na nią popatrzeć otwieram sobie ten wątek 😄 Ciałko jak Lewandowska i piwko w ręku - zdrowa prawilna dziewka 😃 Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:15 No właśnie . Jeszcze ten podpis - tam byłem rowerem - znaczy gdzie ??? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:19 No na pomoscie. Nawet kawałek roweru widać. Zdjęcie koslawe bo z przyczajki robione. Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:23 Swoją drogą ,sądziłam ,że stringi definitywnie wyszły z mody. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:29 Ogólnie to tez nie jestem zwolennikiem ale ona wyszła w tym wybitnie korzystnie 😏 Z resztą to ekologiczne - skoro ciuch dalej sie trzyma to czemu go nie używać - ekologia jest teraz w modzie Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:35 tdf-888 napisał: > Ogólnie to tez nie jestem zwolennikiem ale ona wyszła w tym wybitnie korzystnie > Trudno się nie zgodzić . Ja podziwiam wszystkie kobiety ,które są w stanie chodzić w takich majtkach . To jest cholernie niewygodne. > Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 31.07.17, 08:06 psycho_but_cute napisała: > to nie sa stringi, to brazyliany. Czy to ważne ? Jedno i drugie tak samo w tyłek uwiera. Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: Akcja plaża.... 31.07.17, 22:05 nooo....ale to jest roznica; jak miedzy sztucerem a wiatrowka btw - brazyliany na plazing sa very trendy (: (: Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 31.07.17, 22:40 psycho_but_cute napisała: > nooo....ale to jest roznica; jak miedzy sztucerem a wiatrowka > btw - brazyliany na plazing sa very trendy (: (: Stara jestem to i w najnowszych trendach nie kumata. Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:35 tdf-888 napisał: > Ok finka bo wiadomości się zaczęły 😉 > Ale te reżimowe ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:48 A ja oglądam. Są tak tendencyjne ze aż miło 😄 Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 20:02 W sumie podobnie mam czytając gazeta.pl - tez nie zaskakują 😷 Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 21:52 Akcja arena. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22169118,mecz-druzyny-gortata-z-zolnierzami-na-scene-wychodzi-macierewicz.html#MT2 Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 21:53 Silu ,nie wywalaj co chwilę tego ozora ,bo Ci tak zostanie. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 21:56 A jak oceniasz Macierewicza i jego niejasne powiązania z Moskwą? Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:03 A jak Ty oceniasz Bolka i jego ewidentne powiązania ? Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:09 Wasza legenda.Ps. To ja mogłam nie wiedzieć o jaką Magdę chodzi . W pierwszej chwili pomyślałam o Gesslerowej i mnie zemdliło. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:12 Chcesz powiedzieć, że to Leszek z Jarkiem odegrali decydującą rolę w walce z jedynym słusznym ustrojem? Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:18 Jutro Ci odpiszę . Dzieciak chce oglądać Spongeboba. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:21 Rozpuszczasz tego dzieciaka a to mopsik a to bajka w środku nocy :p spać niech idzie. Odpowiedz Link
maurycy76 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:25 Po prostu nie wie co ma odpisać i zyskuje na czasie. Zwróć uwagę że ani razu sensownie nie odpisała na pytanie. Odpowiedz Link
finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 23:31 witamina_b12 napisał(a): > Rozpuszczasz tego dzieciaka a to mopsik a to bajka w środku nocy :p spać niech > idzie. Wakacje są. Odpowiedz Link
finka9 Ps. 30.07.17, 22:25 silencjariusz napisał: > Chcesz powiedzieć, że to Leszek z Jarkiem odegrali decydującą rolę w walce z je > dynym słusznym ustrojem? Silu ,ja zaczynam powoli w Twoją męskość powątpiewać. Ogórkowa Cię nie kręci ,teraz masz przed oczyma całkiem smakowicie wyglądający tyłek w stringach i to z rekomendacją od Tadeusza , a Ty nic tylko Jarek i Jarek . Weż się chłopie opanuj bo będziesz mieć w nocy koszmary. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Ps. 31.07.17, 09:18 No ja też się zawiodłem. Wrzuciłem im zdrową pupcie typowej polskiej karyny a oni wola rozmawiać o anonim. No nikt zupełnie się nie wzruszył. Gdzie ci mężczyźni... 😉 Na niektórych kobietach tez się zawiodłem bo spodziewałem się świętego oburzenia ze zamieszczam zdjęcia jakichś przypadkowych osób a tu nic! Wszyscy już mają na mnie podwyższona tolerancję 😀 Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Ps. 31.07.17, 09:44 Ech juz chyba gdzieś straciłem a miałem takie fajne zdjęcie gaci jakimi dysponuje ułożonych zaraz po rozpakowaniu pięknie jedne obok drugich na łóżeczku. Ostatnio sobie dokupilem żeby wydłużyć interwaly między praniami i nie puszczac niepelnych przebiegow no i taki szczęśliwy zrobiłem zdjęcie i wysyłałem po znajomych. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 21:57 To jest bardzo zdrowy układ gdy politycy są wygwizdywani na arenach sportowych. Od prawa do lewa. A są też tacy których wygwizduja na cmentarzu czy uroczystościach z zagranicznymi gośćmi - ale oni sobie na to zasłużyli ☺ Odpowiedz Link
maurycy76 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:23 Żenada i dno jest wtedy, kiedy człowiek idzie do kościoła a tam ksiądz jedzie polityką. Odpowiedz Link
finka9 Silu... 30.07.17, 23:46 dla Ciebie na dobranoc. www.youtube.com/watch?v=pRDaV-8zoR4 Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: Akcja plaża.... 31.07.17, 00:09 w sumie - czemu nie? dlaczego rodacy maja tylko parawaning uprawiac, drzec się na dzieci albo do kolegi: "Jacuuus! ku...waaa, ale piwa cieple kupiles!(" niech przynajmniej sprobuja podyskutowac o sadownictwie w sposob kulturalny i z logiczna argumentacja (bosz..... chyba mi jednak upal tez dal sie we znaki) ps. a ta prawdao.pl trochę fronda pachnie Odpowiedz Link