Dodaj do ulubionych

Akcja plaża....

30.07.17, 10:06
Trzeba przyznać że poziom żenady i desperacji osiągnął dno- na razie piaszczyste.
www.prawdaobiektywna.pl/polska/po-agituje-na-plazy-2533.html tongue_out
Obserwuj wątek
    • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 12:32
      Kurcze po FAKCIE uzmysłowiłam sobie ,że niewłaściwy tytuł nadałam wątkowi. Powinno być : Projekt Plaża. sad Tak się kończy nieoglądanie Tvn -u.
    • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 14:29
      a oto i mój projekt, rowerem wszędzie, dziś rano wokół komina, miało być na szybko przed śniadaniem, ale zaczepił mnie ziomek i się skończyło na czterech piwkach. no ale kilomatraż założony zaliczony, acz trochę się przez to piwkowanie i łapanie plenerów zeszło dłużej smile
      na bujanym pomoście fajnie
      https://i.imgur.com/KyLpEzR.jpg
      https://i.imgur.com/Gq2LknM.jpg
      (tam z rowerkiem byłem wink)

https://i.imgur.com/pc3D0oa.jpg
      no a po powrocie gorący krupnik z czwartku wink przed zasypaniem pieprzem i natką, żebyście więcej widzieli big_grin
      https://i.imgur.com/O0OCxnA.jpg
      • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 14:42
        o a teraz jeszcze poprawię taką sałatką a'la cezar póki najlepszy apetyt nie minie smile
        sałata lodowa, ogórki, pomidorki, rukola, szalotka, serek bałkański, winegret, grzanki i kurczaczek, mmmmmmm smile))))
        https://i.imgur.com/gGXG1cS.jpg
        częstujcie się! big_grinbig_grinbig_grin
        • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:06
          Oba dania wyglądają bardzo apetycznie.
          • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:13
            Jeszcze grzybowa była (po drzemce na kolarstwie) z pierwszego w tym roku zbioru (w piątek byłem i ze 20 podgrzybkow udało się znaleźć).
            Ależ mi się ta dupcia podoba. Specjalnie żeby na nią popatrzeć otwieram sobie ten wątek 😄
            Ciałko jak Lewandowska i piwko w ręku - zdrowa prawilna dziewka 😃
            • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:15
              No właśnie . Jeszcze ten podpis - tam byłem rowerem - znaczy gdzie ???
              • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:19
                No na pomoscie. Nawet kawałek roweru widać. Zdjęcie koslawe bo z przyczajki robione.
                • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:23
                  Swoją drogą ,sądziłam ,że stringi definitywnie wyszły z mody.
                  • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:29
                    Ogólnie to tez nie jestem zwolennikiem ale ona wyszła w tym wybitnie korzystnie 😏
                    Z resztą to ekologiczne - skoro ciuch dalej sie trzyma to czemu go nie używać - ekologia jest teraz w modzie
                    • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:35
                      tdf-888 napisał:

> Ogólnie to tez nie jestem zwolennikiem ale ona wyszła w tym wybitnie korzystnie
                      >
                      Trudno się nie zgodzić . Ja podziwiam wszystkie kobiety ,które są w stanie chodzić w takich majtkach . To jest cholernie niewygodne.

>
                      • psycho_but_cute Re: Akcja plaża.... 31.07.17, 00:18
                        to nie sa stringi, to brazyliany.
                        • finka9 Re: Akcja plaża.... 31.07.17, 08:06
                          psycho_but_cute napisała:

> to nie sa stringi, to brazyliany.

Czy to ważne ? Jedno i drugie tak samo w tyłek uwiera.tongue_out
                          • psycho_but_cute Re: Akcja plaża.... 31.07.17, 22:05
                            nooo....ale to jest roznica; jak miedzy sztucerem a wiatrowkawink
                            btw - brazyliany na plazing sa very trendysmile (: smile smile (:
                            • finka9 Re: Akcja plaża.... 31.07.17, 22:40
                              psycho_but_cute napisała:

> nooo....ale to jest roznica; jak miedzy sztucerem a wiatrowkawink
                              > btw - brazyliany na plazing sa very trendysmile (: smile smile (:

Stara jestem to i w najnowszych trendach nie kumata.wink
                  • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:33
                    Ok finka bo wiadomości się zaczęły 😉
                    • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:35
                      tdf-888 napisał:

> Ok finka bo wiadomości się zaczęły 😉
                      >
                      Ale te reżimowe ?
                      • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:38
                        1930 tvp
                        • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:45
                          Ja nie oglądam ,bo mnie szlag trafia.tongue_out
                          • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:48
                            A ja oglądam. Są tak tendencyjne ze aż miło 😄
                            • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:49
                              Zazdroszczę dystansu .wink
                              • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 19:55
                                Nie lubię być zaskakiwany wink
                                • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 20:02
                                  W sumie podobnie mam czytając gazeta.pl - tez nie zaskakują 😷
    • silencjariusz Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 21:52
      Akcja arena.tongue_out
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22169118,mecz-druzyny-gortata-z-zolnierzami-na-scene-wychodzi-macierewicz.html#MT2
      • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 21:53
        Silu ,nie wywalaj co chwilę tego ozora ,bo Ci tak zostanie.wink
        • silencjariusz Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 21:56
          A jak oceniasz Macierewicza i jego niejasne powiązania z Moskwą?
          • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:03
            A jak Ty oceniasz Bolka i jego ewidentne powiązania ?
            • silencjariusz Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:06
              A kto to jest Bolek?
              • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:09
                Wasza legenda.Ps. To ja mogłam nie wiedzieć o jaką Magdę chodzi . W pierwszej chwili pomyślałam o Gesslerowej i mnie zemdliło.
                • silencjariusz Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:12
                  Chcesz powiedzieć, że to Leszek z Jarkiem odegrali decydującą rolę w walce z jedynym słusznym ustrojem?
                  • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:18
                    Jutro Ci odpiszę . Dzieciak chce oglądać Spongeboba.wink
                    • witamina_b12 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:21
                      Rozpuszczasz tego dzieciaka a to mopsik a to bajka w środku nocy :p spać niech idzie.
                      • maurycy76 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:25
                        Po prostu nie wie co ma odpisać i zyskuje na czasie. Zwróć uwagę że ani razu sensownie nie odpisała na pytanie.
                      • finka9 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 23:31
                        witamina_b12 napisał(a):

> Rozpuszczasz tego dzieciaka a to mopsik a to bajka w środku nocy :p spać niech
                        > idzie.

Wakacje są.smile
                    • maurycy76 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:22
                      Dzieci nie powinny spać o tej porze?
                  • finka9 Ps. 30.07.17, 22:25
                    silencjariusz napisał:

> Chcesz powiedzieć, że to Leszek z Jarkiem odegrali decydującą rolę w walce z je
                    > dynym słusznym ustrojem?

Silu ,ja zaczynam powoli w Twoją męskość powątpiewać. Ogórkowa Cię nie kręci ,teraz masz przed oczyma całkiem smakowicie wyglądający tyłek w stringach i to z rekomendacją od Tadeusza , a Ty nic tylko Jarek i Jarek .tongue_out Weż się chłopie opanuj bo będziesz mieć w nocy koszmary.
                    • tdf-888 Re: Ps. 31.07.17, 09:18
                      No ja też się zawiodłem. Wrzuciłem im zdrową pupcie typowej polskiej karyny a oni wola rozmawiać o anonim. No nikt zupełnie się nie wzruszył. Gdzie ci mężczyźni... 😉
                      Na niektórych kobietach tez się zawiodłem bo spodziewałem się świętego oburzenia ze zamieszczam zdjęcia jakichś przypadkowych osób a tu nic! Wszyscy już mają na mnie podwyższona tolerancję 😀
                      • tdf-888 Re: Ps. 31.07.17, 09:44
                        Ech juz chyba gdzieś straciłem a miałem takie fajne zdjęcie gaci jakimi dysponuje ułożonych zaraz po rozpakowaniu pięknie jedne obok drugich na łóżeczku. Ostatnio sobie dokupilem żeby wydłużyć interwaly między praniami i nie puszczac niepelnych przebiegow no i taki szczęśliwy zrobiłem zdjęcie i wysyłałem po znajomych.
      • tdf-888 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 21:57
        To jest bardzo zdrowy układ gdy politycy są wygwizdywani na arenach sportowych. Od prawa do lewa.
        A są też tacy których wygwizduja na cmentarzu czy uroczystościach z zagranicznymi gośćmi - ale oni sobie na to zasłużyli ☺
    • maurycy76 Re: Akcja plaża.... 30.07.17, 22:23
      Żenada i dno jest wtedy, kiedy człowiek idzie do kościoła a tam ksiądz jedzie polityką.
      • finka9 Silu... 30.07.17, 23:46
        dla Ciebie na dobranoc. www.youtube.com/watch?v=pRDaV-8zoR4
    • psycho_but_cute Re: Akcja plaża.... 31.07.17, 00:09
      w sumie - czemu nie?
      dlaczego rodacy maja tylko parawaning uprawiac, drzec się na dzieci albo do kolegi: "Jacuuus! ku...waaa, ale piwa cieple kupiles!crying("
      niech przynajmniej sprobuja podyskutowac o sadownictwie w sposob kulturalny i z logiczna argumentacja (bosz..... chyba mi jednak upal tez dal sie we znakiwink)
      ps. a ta prawdao.pl trochę fronda pachniecrying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka