undead.mortis 30.03.19, 23:55 no jesteś jednym ze zboków prowadzących IPF (instytut pamięci forumowej) i jak zapewne Wiesz ja Wiem o tym procederze dziś Ci nie wyszło... może innym razem heh Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undead.mortis Re: Wahu heh 23.04.19, 17:38 zaśpiewaj sobie "Jestem Polakiem z korzeniem z Afryki Choć nigdy nie byłem tam Znam oryginalne leczenia techniki Dyplom kupiłem, to mam Świat medycyny ciągle poznaję Metodą błędów i prób Wkładam w to serce, a nawet więcej Nie spałem od pięciu dup Nie pomoże ci zwyczajny opatrunek Sprawę załatwi specjalny stosunek Znam Dr Quinn i Doctor Honoris Causa Dr Oetkera i Dr House'a Jak Doktor Judym mam powołanie W pracy oddaje się wam Zaczynam o świcie, a kończę nad ranem Prącie przykładam do ran Pełny kalendarz, grafik napięty Prawie tak samo jak ja Zapraszam nawet, gdy nie masz pieniędzy Wtedy na kreskę ci dam Nie pomoże ci zwyczajny opatrunek Sprawę załatwi specjalny stosunek Znam Dr Quinn i Doctor Honoris Causa Dr Oetkera i Dr House'a Moja metoda jest tutaj nieznana I wielu chciało ją poznać Uczyłem się u Doktora Albana Jak się uzdrawia od środka Etat dawali mi w Leśnej Górze Warunki były naganne Już był taki jeden, co leczył w tej dziurze A później założył sutannę Znam Dr Quinn i Doctor Honoris Causa Dr Oetkera i Dr House'a " Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Wahu heh 23.04.19, 18:08 O matko Mortek ale czego Ty tak zaczepiasz!... no daj sobie już siana, zaprawdę... bo się zwlokę z tego mojego łoża rozpaczy pobuddyjskiej i ci w końcu nakopię do tyłka... dajże mię pocierpieć w spokoju! Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Wahu heh 23.04.19, 18:15 Bunt heh nie żrę siana i wody nie pijam (pfff jak zwierzęta) co do abordażu to równowaga zła w dobroci lub odwrotnie co do tyłka hmmmmmm nie ma wolnego od chęci nakopania heh tyłek mam twardy i obiecuję nie bronić go zajadle zamarkujemy K.O. to jest tylko takie LN2 na grzejący się radiator Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Wahu heh 23.04.19, 18:22 Tak wiem, czychasz, bom teraz słabsza psychicznie… nie aż tak, Mortek, nie aż tak Przesłałbyś lepiej WeTransferem ten S08E01 GoT - to może ukoisz trochi mój ból Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Wahu heh 23.04.19, 18:36 w tym linku masz wszystkie sezony heh czychaczem nie jestem i przeciwny przeciwbólowcom wyjaśniam wybór padł żal? fuck for ból? fuck for samoumartwianie nie pomaga fantasy też nie i nie popuszczę wyciągnę Cię z tego doła do pierwszego heh \m/ Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Wahu heh 23.04.19, 19:04 undead.mortis napisał: > w tym linku masz wszystkie sezony heh Aha dobra dzięki > czychaczem nie jestem wiem - żarcik > fantasy też nie odciąga mi uwagę od boleści > i nie popuszczę wyciągnę Cię z tego doła do pierwszego heh poliżę trochę rany i sama wylezę, spokojnie. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Wahu heh 23.04.19, 19:29 www.youtube.com/watch?v=TcihfGEN8ms no właśnie heh przetrwanie Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Wahu heh 23.04.19, 19:33 undead.mortis napisał: > a oglądałaś setkę "The 100" > zajefajne ech >Oszywiście Pierwszą serię i kawałek drugiej. Odpowiedz Link