Gość: samosia IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 17:12 Bardzo proszę o opinię. Czy cena adekwatna do jakości, bo są chyba jednymi z droższych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reezok-pl Re: Garnki WMF 19.01.10, 22:34 Od razu na początku napiszę, że nie chcę odradzać pani garnków podanych przez Panią. Jednak chciałbym zauważyć, że cena garnków nie zawsze odzwierciedla ich trwałość i funkcjonalność. Od siebie mogę jedynie dodać, że ja polecałbym garnki z linka podanego przeze mnie: Garnki tefal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: Garnki WMF IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 08:09 Nie odradza garnków WMF a wręcz je polecam. Grube solidne dno i dobra jakość stali. Fakt że są drogie ale warte wydanych pieniędzy. Tefal ma cieniutkie dno i stal ma średniej jakości.Mam komplet WMF i róznica w gotowaniu jest kolosalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka21net@gmail Re: Garnki WMF IP: *.tomaszow.mm.pl 02.02.10, 21:07 Ja Polecam z czystym sumieniem garnki WMF od kilku lat na nich gotuję i są rewelacyjne,nie wiem o jakim modelu Pani mówi ale ja posiadam garnki i sztućce WMF w sprzedaży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Garnki WMF IP: *.customers.d1-online.com 25.01.11, 16:19 Ja kupilam taki zestaw garnkow WMF Diadem Plus i jestem z nich bardzo zadowolona.Uzywam ich 1 rok czasu:polecilam je mojej kolezance bo nie wiedzial czy je kupic.Kupila na allegro taki zestaw allegro.pl/sklep/2235237_topflux i rownie je sobie chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Garnki WMF IP: *.ip.netia.com.pl 04.02.11, 09:27 WMF jest bardzo dobry, podobnie jak Fissler linia Profi Original, którą używam od ponad 3 lat. WMF ma również serie skierowane dla hotelarstwa i jest to sprawdzona jakość. Niestety, trzeba sporo zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś