annaswie 01.09.10, 14:22 Witam ! Szukam dużego sklepu w Warszawie (nie IKEA)z wyposażeniem kuchni tj. serwisy obiadowe, sztućce itp., może polecicie coś ciekawego? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johana75 Re: serwis obiadowy 01.09.10, 16:24 Ja serwis obiadowy kupiłam przez neta, moge polecić mój dobra jakość za niewygórowana cenę. Kupiłam taki, tylko biały, jest klasyczny zawsze będzie na topie ;) porcella.pl/Serwis_obiadowy_Fryderyka_ecru_12os_41el_Nowosc_-668.html Mozna kupić taniej na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: serwis obiadowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 17:52 Jest sklep na chmielnej z wyposażeniem kuchni ( sztucce.pl ), jest również i na obozowej ( pomocnicykuchenni.pl ) i te sklepy mają towar na magazynie. Odpowiedz Link Zgłoś
annaswie Re: serwis obiadowy 01.09.10, 20:38 Wielkie dzięki za podpowiedzi. Znajomi polecają również Centrum Witek w Jankach, co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: serwis obiadowy IP: *.aster.pl 01.09.10, 22:22 Witek jest też w Łomiankach przy drodze na Gdańsk. Wybór b. duży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: serwis obiadowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.10, 17:14 Musisz troche mieć czasu i pojezdzic po sklepach, i porownac i jakosc i ceny. Wtedy zawsze coś wybierzesz dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś