Dodaj do ulubionych

Robot do kuchni

IP: *.net.stream.pl 21.02.11, 13:44
Mierze się z zamiarem robota kuchennego, niestety nie znam się zbytnio na tych maszynach są może jakieś modele, które możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Robot do kuchni IP: 193.200.133.* 27.02.11, 20:06
      chętnie pomogę
    • Gość: marsus Re: Robot do kuchni IP: *.router1.tygrys.net 28.02.11, 13:14
      W ekspertagd.pl widziałem dwa fajne robociki firmy Ariete, i mogę ci je polecić sklep też niezły kupywałem tam kiedyś piekarnik i doszedł cały.
    • ania_m66 troche szczegolow prosze 28.02.11, 19:45
      jak gotujesz, jak czesto i co pieczesz (ciasto/chleb). ile osob w domu, jaki przedzial cen cie interesuje itp.
      nie jestesmy jasnowidzami.
    • ania_m66 Re: Robot do kuchni 01.03.11, 10:56
      tani, ok, ale za mala moc, b. malo funkcji. gdzie np ubijanie bialek i smietany, czy ugniatanie ciasta. o tym, zeby zmiksowac gotujaca sie zupe w garnku czy wrzacy sos nawet nie wspomne.
    • Gość: kuchta Re: Robot do kuchni IP: *.ip.netia.com.pl 01.03.11, 19:20
      polecam Siemens 55400. Ma tarcze do krojenia , tarcia, szatkowania wszystkiego w różnej grubości, ucierania, przecierania... ma hak do wyrabiania ciast, nóż do siekania, trzepaczkę do ubijania.... robi wszystko. No może z wyjątkiem krojenia w kostkę. Ma też sokowirówkę, mikser. To jest wprost kombajn, mimo małych gabarytów. Ma dużą moc 1100 W. Wyrabiam nim nawet ciężkie ciasta drożdżowe, chleb itp.Pracuje cicho. Jest nim oczarowana i teraz, mimo, że nie lubię gotowania, prace kuchenne są przyjemnością. Nie jest drogi jak na swoje możliwości. Kosztuje 519 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka