Dodaj do ulubionych

Biale meble

IP: *.wszmijo.edu.pl 15.05.12, 13:31
Wiatam!
Chciałam się poradzić czy warto zamawiać do kuchni białe szafki, na połysk lub nie, jakie są w utrzymaniu czystości a jeśli daremne to jaki kolor się u Was sprawdza? Wizualnie podobają mi się białe, ale nie chciałabym się wkopać w nieustanne szorowanie każdego odciska palców, a poza tym zastanawiam się czy białe meble nie żółkną po czyszczeniu detergentami? Jak ktoś ma jakieś pomysły to chętnie przeczytam i z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ikaria80 Re: Biale meble 15.05.12, 20:54
      Białe meble z czasem zzółkną i nie daj sobie wciskać bajek ,że nie.Tylko czas i stopień w jakim się to stanie zależy od jakości wykończenia mebli
      • johana75 Re: Biale meble 17.05.12, 18:48
        No nie, ja mam juz 2 kuchnię biała z Ikea (tzn . nie ta czysta biel, bo białe tez mają) i żadna mi nie zżółkła. Poprzednia miałam ok. 8l. (nie pamiętam jakie fronty) teraźniejsza mam juz prawie 3 lata (fronty Adel-kremowa biel) wykończone sa matowo. Myje je woda z płynem do naczyń ścierką z mikrofibry i wycieram na sucho.
        Właśnie rozglądam sie za większym mieszkaniem i jeśli podloga w kuchni bedzie sosnowa (lub szachownica) to meble będa białe! Kocham je, w pokoju też mam niektóre białe :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka