Dodaj do ulubionych

Blender - jaki?

02.09.13, 14:47
Poszukuję niedrogiego (tak do 150zł) blendera do kuchni. Zależałoby mi żeby był mocny i pojemny, no i miał kilka trybów prędkości. Wyczaiłem sobie na Allegro coś takiego, Haier HBL2121 - allegro.pl/blender-haier-hbl-2121-500w-kruszenie-lodu-czarny-i3486836754.html. Ma ktoś jakieś opinie na jego temat? CO prawda na wszystkich serwisach z opiniami i recenzjami zbiera bardzo dobre recki, ale wolałbym jeszcze jakieś rzetelne opinie. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Blender - jaki? IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.13, 03:04
      wszystko jasne,szkoda kasy:
      forum.muratordom.pl/showthread.php?26880-Opinie-na-temat-sprz-tu-HAIER
      • pablis Re: Blender - jaki? 04.09.13, 13:20
        "Gościu" dałaś/dałeś opinie z 2004 roku, a przez 9 lat to sam wiesz ile się dzieję na rynku, ostatnio nawet Microsoft Nokię podkupił, a wystarczy sobie przypomnieć, czym była Nokia 9 lat temu...

Ktoś inny ma jakieś lepsze źródła? A najlepiej ktoś, kto używał osobiście tego sprzętu :)?
        • katatinka222 Re: Blender - jaki? 10.09.13, 11:33
          moi rodzice już od jakiegoś czasu używają blendera philipsa, który bardzo dobrze się sprawdza szczególnie do różnych zup czy dań warzywnych (mama bardzo często je robi). także może sprawdź, bo z tego co pamiętam swój kupili właśnie w podobnej cenie. ewentualnie masz wiele różnych modeli w zależności od potrzeb...
    • pablis Re: Blender - jaki? 13.09.13, 15:26
      Zaryzykowałem Haiera i mogę powiedzieć, że jak na razie to się opłaciło! Fajnie i estetycznie wykonany, działa dobrze na każdym biegu. Oczywiście na pierwszy ogień poszło mleko, banany, odrobina cukru, a potem lód jeszcze - poradził sobie bez problemy :) Potem jakieś eksperymenty ze wszystkim w sumie, od orzechów przez przeciery aż do zup i było OK :) Oby podziałał jak najdłużej - jak nie, to tu jeszcze wrócę :P
      • Gość: ja201222 Re: Blender - jaki? IP: *.210.25.54.intelkom.eu 22.09.13, 09:13
        twoja wypowiedź wygląda jak marketing szeptany, najpierw się pytasz o radę, ktoś jej udziela ale nie według Twojej myśli, więc uruchamiasz krytykę i odpowiadasz jaki to on dobry nie jest..

dla mnie to typowy SPAM
        • pablis Re: Blender - jaki? 30.09.13, 12:53
          @ja201222 nie uruchomiłem żadnej krytyki, tylko dostałem w odpowiedzi link sprzed 9lat, więc chyba każdy by tak zareagował. katarinka222 wysłała mi bardzo rzeczową odpowiedź, za co jej dziękuję. Zresztą na forum nie jestem od dziś i nei bawiłbym się w takie gierki, miałem po prostu nóż na gardle z tym zakupem i potrzebowałem szybkiej rady, tyle. Nie szukaj drugiego dna :)
    • poprostumaro Re: Blender - jaki? 25.10.13, 14:47
      Mieliśmy z żoną różne blendery, ja co prawda nie użytkowałem zbyt intensywnie, ale z relacji żony wynikałoby, że kluczowym parametrem jest moc- 700W to zdecydowanie konieczność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka