Dodaj do ulubionych

Jakiej firmy polecają państwo patelnie?

09.03.05, 12:24
Jakiej firmy polecają państwo noże i patelnie?

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupieniem patelni firmy Valira. Czy
jest to dobra firma a może lepiej kupić jest patelnie Tefala?
Obserwuj wątek
    • Gość: polip Re: Jakiej firmy polecają państwo patelnie? IP: *.janbibejan.be / *.pro.turboline.skynet.be 09.03.05, 12:28
      Polecam wyszukiwarkę:
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=patelnia&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=77&poz=0&tagSzu
      kaj=temat&zywe=2&x=21&y=8
      • Gość: kasia Re: Jakiej firmy polecają państwo patelnie? IP: 213.77.90.* 09.03.05, 13:05
        a ja zakupilam jakies 4 miesiące temu patelnie z IKEI za 9,90 zł (znajduja sie
        na parterze skelpu) i jestem z niej zadowolona:)
        • Gość: cytryna Re: Jakiej firmy polecają państwo patelnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:25
          ja mam patelnię teflonową z Olkusza już kilka lat,była tania i jest
          super,polecam.
    • emka_waw Re: Jakiej firmy polecają państwo patelnie? 09.03.05, 15:36
      Patelnie mam dwie. Jedna to właściwie jest duży rondel z teflonem i pokrywką,
      Tefala, i usmażyć, i udusić, i podgotować można. Kosztowała jakieś 170 zł.
      Druga to patelnia z Ikei za 9,90, której używam do odsmażenia, podsmażenia,
      robienia naleśników, jajecznicy, wszystkiego, co nie wymaga dużej patelni, nie
      żal mi po niej skrobać, drapać, właśnie kupiłam drugą, pierwsza wytrzymała 11
      miesięcy bardzo intensywnego użytkowania. Za tę cenę rewelacyjna. Te dwie
      patelnie w zupełności mi wystarczają.
      • mnkra Re: Jakiej firmy polecają państwo patelnie? 09.03.05, 15:47
        Tez mam 1 patelnie taka lekka,cienka oraz zestaw teflonowych tefal -
        inginio,jestem zadowolona.do duszenia mies uzywam tradycyjnej gesiarki
        • Gość: irena_ochodzka odradzam Berghoffa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:28
          kosztowała fortunę, ale rok po zakupie odłazi od niej ta czarna warstwa, mimo,
          że używam wyłącznie drewnianych łopatek :(
    • Gość: marianna Re: Jakiej firmy polecają państwo patelnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:25
      też polecam Olkusz, kupiłam komplet, czyli z pokrywką szklaną i b. jestem zadowolowa
    • agata_to_ja Re: Jakiej firmy polecają państwo patelnie? 09.03.05, 17:18
      Polecam patelnie firmy L'agostina. Niestety, teraz jest problem z kupieniem
      naczyń tej firmy, nie wiem dlaczego. A właśnie szukam małej patelni :( Duża
      spisuje sie świetnie, to jest taka stalowa patelnia i odkąd ją mam nie uznaję
      żadnych teflonów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka