Gość: nabywca IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:41 właśnie stałam się posiadaczką thermomixu, co sądzicie na temat tego urządzenia? czekam na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady Re: Thermomix 16.09.05, 17:10 Pomidorowa z niego wychodzi jedyna w swoim rodzaju. :-) To po pierwsze. A prócz tego dużo mycia i niezbyt dużo zastosowań. Ale za sama tą zupę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewkaaa23 Re: Thermomix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:22 uuuu to chyba urzadzenie dla znudzonych gospodyń domowych... Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Thermomix 16.09.05, 17:30 Skąd ten wniosek, drogi Watsonie? Jak dla mnei to urządzenie dla bardzo zapracowanych, którzy od czasu do czasu zjedliby coś ciekawego i świeżego. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Thermomix 16.09.05, 17:42 Gość portalu: nabywca napisał(a): > właśnie stałam się posiadaczką thermomixu, co sądzicie na temat tego > urządzenia? czekam na opinie. Uważaj, trafiłaś na forum ortodoksów kuchennych, którzy totalnie nie szanują tego pomocnika. Polecam raczej : Forum Thermomix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nabywca Re: Thermomix IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:52 skarolina dzięki za podpowiedż. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Thermomix 16.09.05, 17:56 To raczej my czekamy na Twoje. A co do drugiego postu, kilka tysiecy zl. za zupe pomidorowa to troche drogawo. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Thermomix 16.09.05, 18:44 Toteż ja tego nie wydałam, też tak sądzę. Z doświadczenia koleżanki z pracy. :-) Ja tam lubię spędzać dużo czasu w kuchni, gdzi emi się spieszy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vectra Re: Thermomix IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 22:42 Ajerkoniak !!!! z przepisu w ksiązce dodawanej do thermomixa wychodzi najlepszy na świecie ajerkoniak;) u mnie w domu najczęściej właśnie do tego jest uzywany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Thermomix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:01 widziałam to u koleżanki, jak dla mnie totalna bzdura, mało zmieści danej potrawy. ja mam porządny szybkowar WMF który świetnie gotuje w tempie naprawdę błyskawicznym bo zupa 5 min a czasem nawet krócej i gotowa nie wspomnę o duszonych mięsach, rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś