Dodaj do ulubionych

Jakie Firmy produkują najlepszy sprzędt AGD

IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:02
Chciałbym urządzić kuchnię, myślę też o wymianie pralki, i nigdzie nie
znalazłem jakiegoś kompleksowego postu lub forum gdzie były by opinie o tym
sprzęcie.
Jeśli macie jakieś doświadczenia na temat np: pralki , lodówki, kuchenki,
piekarnika lub innego sprzętu prosiłbym o wpis z podaniem marki, roku zakupu
sprzętu oraz kilku zdań na jego temat.
poniżej stworzę kilka postów gdzie można się będzie dopisać na temat
konkretnego sprzędtu.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za opinie ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Banan Re: Lodówki IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:04
      Wpiszcie tu jakie są Wasze doświadczenia, z tym sprzętem podając model, firmę i
      rok produkcji oraz kilka zdań na temat sprzętu
      • ela2225 Re: Lodówki 08.04.06, 21:19
        Mam Aristona inox z systemem No frost czyli nie muszę jej odmrażać bo się nie
        szroni.Ogólnie jestem zadowolona ta lodówka ma jeden feler -pojemniki na lód na
        dzwiach zamrażarki.Lód poprostu nie do wyjecia a przynajmniej z wielkim trudem.
        Lodówka wyglada tak
        www.agdrtv.com/lodowki/ariston_mba_45_d_2_nfe.php
    • Gość: Banan Re: Piekarniki IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:05
    • Gość: Banan Re: Płyty gazowe lub elektryczne IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:06
      • Gość: Banan Re: Płyty gazowe lub elektryczne IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:33
        Amica kuchenka kompletna z piekarnikiem, stara 10 lat, generalnie lichy sprzęt
        piekarnik przypieka, pewnie teraz Amica produkuje lepszy sprzęt ale nie jestem
        przekonany do tej marki.
    • Gość: Banan Re: Zmywarki IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:06
      • cilantre Re: Zmywarki 26.05.06, 08:27
        Ja mam Whirpoola już 11 lat,działa bezawaryjnie.
        Nie wiem,czy obecny sprzęt byłby tej samej jakości,
        gdyż mechanik reperujący u mnie lodówkę
        zwrócił uwagę,że zmywarka jest dobra,bo została
        wyprodukowana w Niemczech.Ciekawe,czy nadal je
        tam produkują?
    • Gość: Banan Re: Wchłaniacze i wyciągi kuchenne IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:07
    • Gość: Banan Re:Pralki IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:08
      • Gość: Banan Re:Pralki IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:30
        Whirpool stara 1994r. niezła zepsuła się tylko 1 raz byłem zadowolony, teraz
        pora na wymianę, nie mam zastrzeżeń poza tym że obudowa rdzewiała.
        • Gość: Margo Re:Pralki IP: *.chello.pl 22.03.06, 15:55
          Ja mam mnóstwo zastrzeżeń do mojej pralki Whirpoola. Pisałam w innym poście.
          Odradzam.
          • Gość: lucyna Re:Pralki IP: *.130.rev.vline.pl 22.06.06, 09:31
            ja mam siedmioletniego indesita ani razu mnie nie zawiódł przy pojemniku na
            proszek troche go rdza bierze ale to mu wybaczam teraz musze go wymienic bo
            remontujemy lazienke i szukam mniejszej ale gdyby nie to to w życiu bym się go
            nie pozbyła
    • Gość: Banan Re: Kuchenki mikrofalowe IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:09
    • Gość: Banan Re:Żelazka IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:10
    • Gość: Banan Re: Roboty kuchenne IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:12
      • Gość: majo-m2 Re: Roboty kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 22:05
        Jesli chodzi o roboty kuchenne to proponuję tylko jeden-thermomix firmy
        Vorwerk.Jest jeden robot,który zastępuje szereg urządzeń kuchennych
        m.in.sokowirówkę,malakser,maszynkę do mielenia,młynek,podgrzewacz i,zwykły
        robot kuchenny i inne .Jest elektroniczny,bardzo prosty w obsłudze.Cały robot
        to podstawa z przyciskami sterującymi i taki jakby kubeł.Nie ma żadnych
        dodatkowych i wymiennych częsci.
        Więcej można dowiedzieć się na stronie producenta www.vorwerk.pl
        Moim doświadczeniem z tym urządzeniem chętnie podzielę się prywatnie log.jak na
        forum.
        • Gość: misiu Re: Roboty kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:19
          Mam dużego Zelmera(Fenomen)- z 3 litrową misą.Moim zdaniem jest to robot nie do
          zdarcia, no i na naszą kieszeń. Od dwóch lat mam go pod ręką w kuchni, i nie
          zamieniłabym nawet na pięknego Philipsa(choć również mam wersję z maszynką do
          mięsa,ale to akurat był prezent- czasami z niego korzystam). Co do urządzenia
          rekomendowanego przez mojego poprzednika- z podgrzewaczem, to takie widziałam u
          mojej koleżanki- rzecz godna uwagi,ale chyba dość drogie.
    • Gość: Banan Re: Termy i piece gazowe IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:12
    • Gość: Banan Re: Innny sprzęt gospodarstwa domowego IP: *.raszyn.sdi.tpnet.pl 21.03.06, 18:13
    • chris1970 Re: Jakie Firmy produkują najlepszy sprzędt AGD 08.05.06, 12:06
      Generalnie od wielu lat zadowolony jestem ze sprzętu firmy Amica. Jedynym
      mankamentem jest to, że Amiki są wrażliwe na blokadę drzwiczek. Zdarza się, że
      jak jej coś z drzwiczkami nie spasuje to nie chce wystartować.
      Kiedyś rozmawiałem z osobą prowadzącą salon z meblami kuchennymi. Po cichu
      powiedziano mi, żebym unikał sprzętu Mastercook i wyroby grupy Fagor. Natomiast
      polecano wyroby Whirlpool'a i Siemens'a.
      • Gość: slawko Re: Jakie Firmy produkują najlepszy sprzędt AGD IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:34
        bo moze mają większe marże na siemensie i whirlpoolu!
        to wszystko
        :)
    • magia Re: Jakie Firmy produkują najlepszy sprzędt AGD 08.05.06, 17:46
      Miele, vZug
    • gosiamalgosia Re: Jakie Firmy produkują najlepszy sprzędt AGD 22.06.06, 14:49
      Tez mialam taka zagwostke. Duzo czytalam w internecie, bo chcialam naprawde
      dobra pralke. Energooszczedna, z wieloma programami itd. I znalazlam AEG z tych
      nowych modeli, nie pamietam symbolu, ma wyswietlac LCD. Kupilam o wiele taniej
      niz w sklepie, w internecie AEG-RTV. Przywiezli, znajomy fachowiec podlaczyl i
      od dwoch lat nie moge sie nacieszyc. Cichutka i pewnie bedzie dzialala dlugo.
      Lodowka: mialam Whirpoola z zamrazarka szufladowa. Po rozwodzie (nie mam
      dzieci) pomyslalam,ze nie musze miec duzej lodoki i zastapilam ja srednim
      Electroluxem z malym zamrazalnikiem. Jest super i moj licznik pradu jest
      zszokowany pozytywnie. Ostrzegam przed wyrobami wloskimi. Pralka (Zerowatt) i
      kuchenka (Indesit) oddane na zlom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka