Dodaj do ulubionych

Problem z płytą ceramiczną Mastercook

19.08.06, 16:00
Witam.Mam w/w płytę i już po ok.3 tyg ciepło resztkowe raz pokazuje a raz
nie.Wymienili panel i po kilku dniach to samo.Ponowna wymiana i powtórka
problemu.Czy miał ktoś podobne usterki?
Obserwuj wątek
    • zayzayer Re: Problem z płytą ceramiczną Mastercook 19.08.06, 19:26
      Na wszystkich polach?
      • max19640904 Re: Problem z płytą ceramiczną Mastercook 20.08.06, 11:59
        Tak.Np.po wyłaczeniu np nr 3 nie świeci się za chwilę kończę gotowanie na nr 4
        i tam pokazuje.Przed pierwszą wymianą automatyka zagotowywania raz działała a
        raz nie.Teraz sugerują ze to wina prądu.Zauwazyłam ze rano w zasadzie prawie
        zawsze nie pokazuje np po zagotowaniu mleka potem wstawiam inny gar i pokazuje
        • zoneo Re: Problem z płytą ceramiczną Mastercook 20.08.06, 19:17
          a u mnie to kiedys nawet pradu nie bylo i sie swiecila lampka ale sie zdziwilem
          :) tylko ze tak slabo ale widac bylo.
          P.s. musisz to naprawic bo kiedy sie oprzesz o gorącą plyte ..... cos strasznego
          jak sobie przypomne to mnie cala reka piecze heh
          -
          To by było na tyle.
          • max19640904 Re: Problem z płytą ceramiczną Mastercook 21.08.06, 11:21
            Ona ma 2 lata gwarancji a mam ją kilka miesięcy więc trochę czasu
            zostało.Pierwszy panel-strzelało coś na środku podczas gotowania po zdjęciu
            płyty szły iskry przy panelu i te strzelania były przy palnikach-patrzyli
            zdziwieni i wymienili cały panel /przełączniki dotykowe/drugi nie strzela ale
            ciepło nadal pokazuje kiedy chce.Najgorzej,że gdy przyjezdzają to jak na złość
            dziala ok.Ale nagrałam na kamerę.Gdy i drugi wymienili i nadalnie pokazuje to
            wysłali je w 06 do ekspertyzy do fabryki a dla mnie zasugerowali ze to może
            wina prądu.Nadal czekam na wieści.Myjąć ją już kilka gąbek przypaliłam
            • Gość: kacha Re: Problem z płytą ceramiczną Mastercook IP: *.eranet.pl 21.08.06, 22:28
              powinni wymienić na nową a nie wciskać ciemnotę
    • Gość: max1964 Re: Problem z płytą ceramiczną Mastercook IP: *.eranet.pl 25.08.06, 08:52
      odezwali się wczoraj i chcą poobserwować ją u mnie.Jeżeli mam jej wadę nagraną
      na kamerze czy to wystarczy?Jak na złość gdy są fachowcy ona pokazuje cielo
      resztkowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka