Gość: Calta IP: 83.16.114.* 23.10.06, 16:07 Czy ktoś z forumowiczów robił zakupy ( m.in. ceramika sanitarna i armatura)w tym sklepie? Proszę o opinie, czy warto wlaśnie tam złożyć zamówienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Sklep internetowy mizar.pl IP: 62.148.95.* 24.10.06, 11:40 Witam serdecznie, tak robilam OSOBISCIE zakupy w tym sklepie (maja sklep przy Tesco w Pistowie) i w porownaniu z innymi sklepami maja znacznie nizsze ceny, ale UWAGA - sprawdzaj u nich ceny (na paragonie czy fakturze) z ich sklepem inetrnetowym. Czesto sie zdarza ze w sklepie maja inna cene w kompie niz na stronie. Ogolnie, wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkn Re: Sklep internetowy mizar.pl IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.15, 17:45 NIE POLECAM - towar niby w porządku ale schody zaczynają się w momencie gdy nastąpi problrm czy reklamacja. Nie dotrzymują składanych obietnic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: Sklep internetowy mizar.pl 27.03.15, 07:53 I mimo rzekomych problemów z reklamacjami przetrwali na rynku 9 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petersen Re: Sklep internetowy mizar.pl IP: 81.210.36.* 27.04.16, 13:46 Potwierdzam, proszę omijać firmę Mizar z Piastowa szerokim łukiem. Nie uwzględniają reklamacji. Wybrakowany towar sprzedali mi jak za pełnowartościowy. Reklamacji nie uwzględnili, bo odebrałam przesyłkę. A co ma piernik do wiatraka?. Podsumowując Miska WC Villeroy Bosch za 1200zł z uszkodzoną klapą wolnoopadającą o wartości 600zł. Jestem w plecy 600zł. Jak komuś taka transakcja odpowiada to ok. Mi nie i na pewno nic już u nich nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś