Gość: mmmsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:08 bardzo proszę o opinię na temat lodówek SAMSUNGA ? zadowoleni jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
auxanne Re: Samsung -Lodówka 10.11.06, 10:58 Mam od niedawna i bardzo sobie ja chwale, koleżanka ma dłużej /rok/ i tez bez zarzutu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olga1979 Re: Samsung -Lodówka 13.11.06, 13:30 Mam już dwa lata lodówkę Samsunga, działa bez zarzutu, nic mi się do tej pory nie zepsuło. Nie wiem o jaki typ lodówki się pytasz - ja mam z dolnym zamrażalnikiem, ale z tego co wiem Samsung ma ofercie też bardziej wypasione side-by-side'y. Generalnie polecam (a szczególnie kostkarkę twistową :-), niezwykle wygodna rzecz). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek kostkarka 16.11.06, 13:38 Generalnie polecam (a szczególnie kostkarkę twistową :-), > niezwykle wygodna rzecz). Ja mam kilka miesięcy lodówkę Samsunga, generalnie jestem zadowolona. Nic mi nie wysycha, nie smierdzi. Tylko cos z ta kostkarka twistowa nie bardzo, kostki mi nie chca wylatywać... Tak połowa wylatuje, reszta zostaje. Olga, masz jakis apatent, czy po prostu Tobie wylatują? pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
auxanne Re: kostkarka 17.11.06, 16:03 Mnie z kolei wylatuje za dużo kostek :). To chyba kwestia sposobu naciskania dozownika. Moim znajomym z kolei miesza sie kruszon z kostkami. Widocznie taki urok ale mimo to świetna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: kostkarka 20.11.06, 15:23 A co to jest kruszon? Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
olga1979 Re: kostkarka 20.11.06, 10:33 Kostki na początku wylatywały bez problemu, potem troszeczkę było gorzej, przyklejały się itp. Ale porządnie umyłam pojemnik na kostki i teraz z powrotem wszystko gra :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Re: kostkarka 20.11.06, 15:23 Dzieki, spróbuje ją umyć czyms łagodnym, może pomoże :-) U mnie od początku kiepsko wylatywały... Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
she.ona Samsung RL 44 QEUS 12.12.06, 22:55 chcę kupić własnie taką www.mixmedia.pl/?zobacz=2683 może ktoś ma już tą lodówkę u siebie? jak się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś