Dodaj do ulubionych

Millenium na dvd

05.11.10, 12:28
Wiem, wiem, forum ksiażkowe, ale moze ktoś będzie zainteresowany i będzie chcial porównać ksiazkę (ksiazki właściwiesmile ) z filmem.
www.empik.com/millennium-trylogia-oplev-niels-arden-alfredson-daniel,prod59140223,film-p
Obserwuj wątek
    • moleslaw Re: Millenium na dvd 05.11.10, 13:16
      Błagam o litość nie mam kasy a w tym miesiącu już czeka mnie zakup "Zwiadowców" III i IV ,biografii Larssona i może któregoś tomu też. Swój mam tylko pierwszy,resztę pożyczyłam, a tu jeszcze film.Pewnie że muszę go mieć!
      • anetapzn Re: Millenium na dvd 05.11.10, 13:35
        moleslaw napisała:

> Błagam o litość nie mam kasy
        Moze zamów już u Mikołajasmile. Ja też sie chyba na film skuszę, chociaż boję się rozczarowania- książka jest dla mnie rewelacyjna, a z filmami różnie to bywa.

• moleslaw Re: Millenium na dvd 05.11.10, 15:36
          To fakt, jednak pocieszający jest fakt iż to nie wersja amerykańska,może udało się zachować ducha powieści.
    • jk3377 DLACZEGO???????? 05.11.10, 16:41
      dlaczego mi to robicie???? ja 'choruje' zeby to obejrzec, ale drogo!!!! kurcze...moze to zle,ale sprobuje jakąś inna droga je zdobyc i obejrzec,bo nie wytrzymamwink
    • beata0405 Re: Millenium na dvd 05.11.10, 17:31
      Ja oglądałam pierwszą częśc...to znaczy, że sa juz sfilmowane wszystkie trzy.Nie wyedaje mi się. ta pierwsza częśc ponad 2 godziny trwa.
    • agni71 Re: W listopadzie w Canal+ 11.11.10, 20:01
      27 listopada w Canal + będzie "Mężczyzni, którzy nienawidzą kobiet".
      • moleslaw Millenium 13.11.10, 22:48
        część pierwszą za 19.99 w biedronce można kupić
        • jk3377 ksiazka czy film? 14.11.10, 09:59

• moleslaw Re: ksiazka czy film? 14.11.10, 21:24
            Film smile
    • jk3377 Re: Millenium na dvd 26.12.10, 08:01
      wlasnie dzis koncze ogladac 1cz Millennium. Choc wielu watków brakuje, choc wiele osob nie jest tak dokladnie albo nawet wcale przedstawionych jak w ksiazce,film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył i przezylam go równie mocno jak czytajac tresc. najciekawsze jest to,ze wiele scen w filmie pokazano tak, jak ja je sobie wyobrazalam gdy czytalambig_grin np domek w, ktorym mieszkal Mikael albo pokoj gdzie Lisbeth przyszla do adwokata z kamera...
      Świetny film, czekam teraz na kolejne czesci,mam zamiar obejrzec wszystkie.
      Ale i tak KSIĄŻKI I CZYTANIE GÓRĄbig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka