anetapzn 05.11.10, 12:28 Wiem, wiem, forum ksiażkowe, ale moze ktoś będzie zainteresowany i będzie chcial porównać ksiazkę (ksiazki właściwie ) z filmem. www.empik.com/millennium-trylogia-oplev-niels-arden-alfredson-daniel,prod59140223,film-p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moleslaw Re: Millenium na dvd 05.11.10, 13:16 Błagam o litość nie mam kasy a w tym miesiącu już czeka mnie zakup "Zwiadowców" III i IV ,biografii Larssona i może któregoś tomu też. Swój mam tylko pierwszy,resztę pożyczyłam, a tu jeszcze film.Pewnie że muszę go mieć! Odpowiedz Link
anetapzn Re: Millenium na dvd 05.11.10, 13:35 moleslaw napisała: > Błagam o litość nie mam kasy Moze zamów już u Mikołaja. Ja też sie chyba na film skuszę, chociaż boję się rozczarowania- książka jest dla mnie rewelacyjna, a z filmami różnie to bywa. Odpowiedz Link
moleslaw Re: Millenium na dvd 05.11.10, 15:36 To fakt, jednak pocieszający jest fakt iż to nie wersja amerykańska,może udało się zachować ducha powieści. Odpowiedz Link
jk3377 DLACZEGO???????? 05.11.10, 16:41 dlaczego mi to robicie???? ja 'choruje' zeby to obejrzec, ale drogo!!!! kurcze...moze to zle,ale sprobuje jakąś inna droga je zdobyc i obejrzec,bo nie wytrzymam Odpowiedz Link
beata0405 Re: Millenium na dvd 05.11.10, 17:31 Ja oglądałam pierwszą częśc...to znaczy, że sa juz sfilmowane wszystkie trzy.Nie wyedaje mi się. ta pierwsza częśc ponad 2 godziny trwa. Odpowiedz Link
agni71 Re: W listopadzie w Canal+ 11.11.10, 20:01 27 listopada w Canal + będzie "Mężczyzni, którzy nienawidzą kobiet". Odpowiedz Link
jk3377 Re: Millenium na dvd 26.12.10, 08:01 wlasnie dzis koncze ogladac 1cz Millennium. Choc wielu watków brakuje, choc wiele osob nie jest tak dokladnie albo nawet wcale przedstawionych jak w ksiazce,film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył i przezylam go równie mocno jak czytajac tresc. najciekawsze jest to,ze wiele scen w filmie pokazano tak, jak ja je sobie wyobrazalam gdy czytalam np domek w, ktorym mieszkal Mikael albo pokoj gdzie Lisbeth przyszla do adwokata z kamera... Świetny film, czekam teraz na kolejne czesci,mam zamiar obejrzec wszystkie. Ale i tak KSIĄŻKI I CZYTANIE GÓRĄ Odpowiedz Link