Gość: annaaa1977 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 12:58 Pomóżcie proszę. Gdzie w Warszawie kupię garnek z kamionki do kiszenia ogórków. Albo taką kamienna beczułkę. To ma być prezent na parapetówkę ale nie mam pojęcia gdzie po niego uderzyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulka85 Re: Garnek z kamionki - gdzie kupić 10.05.07, 18:45 witam w sezonie-czyli juz teraz bywaja takie garnki w supermarketach-widziałam rok temu w ursynowskim leclercu np, w sklepach z garnkami i ceramiką na bazarkach też widziałam. pzdr kulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Garnek z kamionki - gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:52 w sklepie firmowym bolesławca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Garnek z kamionki - gdzie kupić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:56 ul.prosta blisko al.Jana Pawła te marketowe są gorszej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_listek Koszyki 11.05.07, 09:31 Kiedys był spory wybór w Hali Koszyki na Koszykowej (w tym duzym dziale "gospodarczym"). Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaaa1977 Re: Koszyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 13:46 dzieki. właśńie znalazłam sklep na senatorskiej gdzie sprzedają gary z Bolesławca. Odpowiedz Link Zgłoś