Dodaj do ulubionych

Polećcie blender...

20.06.07, 15:19
Chciałabym kupić jakiś w miarę dobry, niedrogi blender. Najlepiej, gdyby miał
funkcję kruszenia lodu. Jaki jest dobry - kielichowy czy ręczny? Jaki
model....? Kompletnie się na tym nie znam...
Obserwuj wątek
    • brudna_harriet Re: Polećcie blender... 21.06.07, 23:30
      MPM ma tki ze szklanym pojemnikiem ogl i zastanawiam sie Generalnie wszystkie
      drobne agd MPM dobrze sie sprawdzały do tej pory Nie są gorsze od browna
      philipsa itd
      Czy w blenderze kielichowym z funkcja kruszenia lodu dałoby sie coś zmielić?
      Kawę np.?
      • Gość: a Re: Polećcie blender... IP: *.noname.net.icm.edu.pl 22.06.07, 12:07
        ja wlasnie nabylam taki: BRAUN MR 6550 MBCHC, jest super!
        • dzioucha_z_lasu Re: Polećcie blender... 25.06.07, 13:30
          kupiłam właśnie ten model, jak na razie jestem bardzo zadowolona. Sprzęt
          wygodny w użyciu, łatwy do mycia - co dla mnie ważne, bo jak bym miała każdy
          nożyk i śrubkę myć osobno to bym tego nie używała, a tu wszystko bardzo łatwo
          opłukać po użyciu. Jak na razie maszynka jest w robocie codziennie - świetnie
          pomaga w robieniu koktaili - i mlecznych i innych, lód kruszy jak trzeba,
          pesto wychodzi idealne, rewelacyjnie sieka wszelkie zielsko i mieli ser i
          orzechy.
          • Gość: a Re: Polećcie blender... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:43
            no to super, bardzo sie ciesze, ze podzielasz moja opinie! milego "blendowania":))
    • inka.i Re: Polećcie blender... 23.06.07, 11:52
      Do czego najczęściej go wykorzystujesz? czy można nim robić surówki?
      • Gość: a Re: Polećcie blender... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:12
        o tak, wreszcie moge robic surowke z wloszczyzny, ktorej nigdy nie chcialo mi sie trzec na tarce! poza tym produkuję koktajle mleczne, hurtowo pochlaniane przez moją latorosl, i uzywam do ubijania piany albo mieszania ciasta na nalesniki. mozna tez nim pokruszyc lod, chociaz tego akurat jeszcze nie mialam okazji wyprobowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka