Gość: nico IP: *.era.pl 12.12.07, 11:39 Witam, jak w temacie, czy możecie mi polecić dobry ekspres ciśnieniowy? cena maksymalinie 2,5 tys. Dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewitek01 Re: ekspres ciśnieniowy 12.12.07, 12:40 seaco incanto www.euro.com.pl/ekspresy-cisnieniowe/saeco-incanto-de-luxe-srebrny.bhtml Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: ekspres ciśnieniowy 12.12.07, 15:00 Gość portalu: nico napisał(a): > Witam, > jak w temacie, czy możecie mi polecić dobry ekspres ciśnieniowy? Jeśli nie automat z młynkiem a takowych ja nie polecam [choć dla "leworęcznych" wygodna sprawa] musisz rozważyć zakup kompletu, tj ekspresu i młynka bo ten drugi jest nawet ważniejszy od samego ekspresu. W budżecie, którym dysponujesz zmieścisz się w komplecie - Gaggia Baby Class, Gaggia Twin + młynek Gaggia MDF. Pozostawiając młynek poszukać możesz również Solisa S70 lub S90 - duże bojlery tych urządzeń zapewniają dobra parę do spieniania mleka. Z droższych najbardziej polecam Rancilio Silvia - za granicą 1800 brutto. Darek Odpowiedz Link Zgłoś