mariejo 06.04.08, 21:47 Czy mozecie mi polecic? Na co zwracac uwage. Chcialabym dziecku robic domowe lody bez konserwantow ;-) Gdzie najlepiej kupic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Maszynka do lodow 07.04.08, 09:04 Nie wiem, czy kupisz w Polsce, ale polecam Philipsa. Moja dziala od 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Maszynka do lodow IP: *.aster.pl 11.04.08, 15:56 kiedyś były w sklepach Thibo 2007 r., nie wiem czy wysyłkowoo sprzedają z minionych kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
fastyna Re: Maszynka do lodow 04.05.08, 12:23 ja znalazłam cos takiego i własnie między tymi sie waham, może cos mi poradzicie... www.ceneo.pl/1067419 www.ceneo.pl/1250926 jeszcze gdzies widziałam kenwooda ale teraz nie moge znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Maszynka do lodow 06.05.08, 20:49 No wlasnie z kupnem maszynki nie jest latwow topmarket.pl maja maszynke kenwood IM 250 oraz ariete 645 disney. Philipsa nie namierzylam... myslalam by kupic maszynke za granica... Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Maszynka do lodow 07.05.08, 07:39 Tak naprawde polecam Philipsa. Polskiego rynu nie znam, ale wczoraj sprawdzalam modele Ariete i doszlam do wniosku, ze trzeba na nie uwazac. Firma jest dobra: sama mam troche ich sprzetu. Maszynki do lodow maja jednak miske, ktora nalezy zamrazac / nie wklad jak Philips / i na te miski sa narzekania: lody trzeba domrazac. Sa modele, z ktorcyh opisu nie wynika jasno czy jest miska, czy jest wklad. Trezba sie jednak upewnic. Philips jest dobry na 100$. Odpowiedz Link Zgłoś