silentsun 13.04.08, 23:05 Witam wszystkich! Czy ktoś wie czy można zamontować uchwyt sztangowy (wpuszczany) do frontu zmywarki zabudowanej? Mój kuchniotwórca sądzi, że byłaby ona nie do otwarcia? Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metamorphosis4 Re: zmywarka a uchwyt frontu 13.04.08, 23:16 Co prawda nie wiem jak wygląda "uchwyt sztangowy", ale na chłopski rozum, każdy uchwyt jest mocowany do frontu, który dopiero jest przyczepiany do drzwiczek sprzetu, więc jeśli da się zrobić front z takim uchwytem, to da sięb go potem przyczepić do zmywarki pod zabudowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: zmywarka a uchwyt frontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 01:03 silentsun napisała: >Mój kuchniotwórca sądzi, że byłaby ona nie do otwarcia? Pomóżcie!!! Biegiem zmieniaj "kuchniotwórcę",bo poziom jego wiedzy o wyposażaniu kuchni jest prawie równy zeru.No chyba,że to własny mąż,wtedy wołaj do roboty prawdziwego fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
meblekrzysztof Re: zmywarka a uchwyt frontu 16.04.08, 18:20 Zmywarka do zabudowy ma osobny tzw. front . Można tam zamontować dowolny uchwyt jak do każdych innych drzwiczek ( frontów)Te drzwi wiesza sie albo na specjalnych uchwytach albo przykręca 6-8 wkrętami po krawądzi drzwi samej zmywarki zreszta zawsze jest szablon Wieć nie ma problemu ;-)W zmywarce takiej jedynym problemem jest tylko zachodzenie takich drzwi na listwe cokołowa ale nie uchwyt Pozdrawiam www.meblekrzysztof.e-biznes.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: zmywarka a uchwyt frontu 16.04.08, 21:59 no jak jest z panelem z przodu a zamontuje uchwyt na froncie to faktycznie może być trudno ja otwierać za ten uchwyt ;) Odpowiedz Link Zgłoś