lisia312 30.11.08, 13:50 jeżeli kupowalibyście ekspres do kawy -ciśnieniowy, to zelmer czy romix? Chodzi mi , żeby jakość do ceny była w miarę i tak do 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nela Re: ekspres do kawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 17:26 Od tygodnia jestem posiadaczką ekspresu Zelmer Piano i jak na razie jestem bardzo zadowolona (kawa gorąca, smaczna, dobrze spienia mleko, jest dosyć ciężki, więc nie przemieszcza się, wygląda ładnie, bardzo atrakcyjna cena na Allegro zapłaciłam za niego 300 zł). Mogę Ci go polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legrad Re: ekspres do kawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 21:13 www.nokaut.pl/ekspresy-do-kawy/ekspres-zelmer-13z013.html Kupiłem w sobotę, polecam, 499zł w euro agd. Latte macchiato, po pierwszej próbie wyszło piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ekspres do kawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 20:38 Osobiście używam krupsa EA8050 i jak dla mnie spisuje się dobrze. Niestety nie mieści się w twoim przedziale cenowym a szkoda. W sumie każdy ekspres lepszy od rozpuszczalnej. Odpowiedz Link Zgłoś