Gość: GrAnT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 12:39 Mam problem nie mogę się zdecydować którą zmywarkę wybrać pomóżcie: www.ceneo.pl/1481796 www.ceneo.pl/2143449 O boschu wiem sporo ale nic nie wiem o firmie mastercook Pozdrawiam GrAnT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GrAnT Re: Problem Bosch czy Mastercook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:32 Proszę aby ktoś się wypowiedział może ktoś z was ma jedną z tych zmywarek i może parę słów o niej napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmonkey Re: Problem Bosch czy Mastercook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 13:49 Miałam Mastercooka, co prawda był to jeden z tańszych i prostych modeli i byłam mega niezadowolona. W ciągu roku wiele razy wzywałam serwis bo ciągle były problemy z pompą, wodoa nie miała właściwego ciśnienia i wiecznie musiałam pomywać po niej. po gwarancji pozbyłam sie jej i kupiłam boscha (też w miarę prosty model) i nie mogę się nachwalić. Jest cichy, super myje i przez 1,5 roku nie miałam żadnych problemów. Kupiłam go w czasie kiedy była promocja i 5 lat gwarancji wiec narazie jestem spokojna. Osobiście polecam boscha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrAnT Re: Problem Bosch czy Mastercook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:21 potrzebuje się jeszcze dowiedzieć czy zmywarki z tyłu mają jakąś lukę pod blatem i jak duża ona jest?(chodzi o zmywarki wolno-stojące) Odpowiedz Link Zgłoś