Dodaj do ulubionych

Okapy Kuchenne Globalo Max

IP: *.mem.bellsouth.net 26.07.09, 22:58
Zamiescilem pytanie dot. okapow sprzedawanuch przez sklep
internetowy Globalo Max. Niestety widze ze post moj zostal
zlikwidowany :-(. Mam nadzieje ze firma nie kontroluje postow Gazety.
Ponawiam wiec pytanie, czy ktos moze powiedziec gdzie sa produkowane
okapy Globalo, i jesli jest uzytkownikiem jak pracuja.
pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Okapy Kuchenne Globalo Max IP: *.hsnet.ca 27.07.09, 02:49
      Rowniez jestem zainteresowany okapem kominowym firmy
      Globalo Max.Nigdzie nie moge dowiedziec sie gdzie jest
      produkowany.Obawiam sie ze moze to byc produkt
      chinski. Prosze o informacje na temat okapow firmy
      Globalo Max.
      Dziekuje.
    • nenes22 Re: Okapy Kuchenne Globalo Max 27.07.09, 11:14
      Nie został zlikwidowany, tylko przeniesiony do innego działu "wyposażenia kuchni" - to samo może się stać z tym postem ;)

Ufff, jakby każda firma kontrolowała posty, to by dopiero było.
      Co do okapów - sama posiadam od ponad pół roku Piani 60 www.okapykuchenne.pl/piani_60_2_max-p33599.html . W porówaniu do poprzedniego rewelacja. Nie ma zastrzeżeń. Oczywiście ktoś może powiedzieć, napisać, że na najwyższym biegu jest głośny (a który nie jest na najwyższym biegu głosny?), ale z ja go uzywam naprawdę sporadycznie. Pierwszego prawie nie słyszę, lekki szum. Po skończonym gotowaniu zostawiam go na 15 minut i naprawdę w mieszkaniu nic nie czuć (podczas gotowania takze jest włączony).
      Jak dla mnie naprawdę solidnie wykonany produkt za całkiem przystępną cenę. Ja osobiście go polecam na razie bez zastrzeżeń.

Jeżeli masz obawy, poszukaj opinii o ich produktach - zarówno na sklepie - www.okapykuchenne.pl/shop,reviews (opinie różnych produktów, w tym także produktów Globalo). Polecam szczególnie opinie z dnia 12.11.2008 05:51 dotyczącą się zepsucia ich okapu.
      Jeżeli masz pytania związane z produkcją, technicznymi sprawami radzę ci po prostu tam napisać i zadzwonić.

Poszepraj takze na tym forum (od czego jest wyszukiwarka;) ), jak i na muratorze (np: forum.muratordom.pl/okapy-isola-firmy-globalo,t79381.htm?highlight=globalo)
    • kac-perek Re: Okapy Kuchenne Globalo Max 21.01.10, 13:06
      Już to pisałem gdzieś, rozkręcałem kiedyś okap globalo i mogę powiedzieć iż na
      100 % nie jest to sprzęt chiński, po rozkręceniu zauważyłem na silniku tabliczkę
      znamionową i było tam made in germany :-)
    • Gość: Agaaaa79 Re: Okapy Kuchenne Globalo Max IP: *.res.pl 28.11.14, 14:22
      Ja mam Cylindro i weźcie lepiej przeczytaj sobie na Globalo o firmie, są z Polski i tu jest produkcja. Dobre bo polskie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka