23.11.05, 01:41
forumowe???
Obserwuj wątek
    • irenkap Re: Spotkanko 23.11.05, 02:01
      pewnie, jestem za :)) kiedy i gdzie.. ja bym poszła na bębny forumowe :)
      • marxx Re: Spotkanko 23.11.05, 02:03
        tak szybkie i pozytywne odpowiedzi lubie :)
        • evek Re: Spotkanko 23.11.05, 03:31
          ja chce!!!!!!!! i najlepiej OK-bo juz zapominam jak tam jest ;O)
          • borowkaus Re: Spotkanko 23.11.05, 04:30
            a czy to rowniez dotyczy nowych forumowiczow?
            • marxx Re: Spotkanko 23.11.05, 04:33
              A coooo!?!?!
              Nikt tu nikomu nie wypadl spod ogona!
              spotkanie dotyczy wszystkich!

howgh
              m :)
              • borowkaus Re: Spotkanko 23.11.05, 04:42
                dzieki za wykrzykniki!
                tylko pytalam , zawsze lepiej zapytac, nieprawdaz? ; ))
                • marxx Re: Spotkanko 23.11.05, 04:47
                  jakby spotkanie bylo tajne napisalbym na skrzynki...a tak kazdy bedzie mile
                  widziany i mile widoczny....tylko zebysmy ustalili czas spotkania byloby fajnie
                  • macko74 Re: Spotkanko 23.11.05, 05:35
                    Spotkanko forumowe a'la andrzejkowe ;-)
                    Jak juz bedzie wiadomo gdzie i kiedy to dajcie znac na forum koniecznie, bo ze swoim podobiecznym sie do Chicago nie wyrwe hihi i bede musial jakies zastepstwo zorganizowac dla siebie.
                    Pozdrowka.
                    Macko.
                    PS Czy marxx sluchal mojej wiadomosci na skrzynce glosowej ;-) ?????
                  • evek Re: Spotkanko 23.11.05, 06:00
                    no to teraz juz tylko najtrudniejsze przed nami - SPOTKAC SIE!
                    ja ciagle jestem za OK!!!!!!!! ;O)
                    • w5w7 Re: Spotkanko 23.11.05, 08:10
                      Troche za daleko mam do tego OK...szkoda:(
                      • bar_nata Re: Spotkanko 23.11.05, 15:55
                        My Wandziu nawet tutaj chyba miałybyśmy problem się spotkać, jakoś nas tak
                        porozrzucało:))
                        • w5w7 Re: Spotkanko 23.11.05, 18:51
                          To moja wina, czas mi sie skurczył, ale kto wie...:-) Gdzies, kiedys...
                          • evek Re: Spotkanko 23.11.05, 18:55
                            wlasnie ;O)))))
                            • anyaw73 Re: Spotkanko 23.11.05, 19:17
                              Panowie i Panie.........to kiedy? i gdzie? OK moze byc ale moze by tak Operete
                              zaliczyc tym razem?
                              Anya
                              • w5w7 Re: Spotkanko 23.11.05, 19:24
                                haha..moze Opereta lepsza:) Bedzie okazja "imieninowo pozdrowic"
                                pewnego..hmm..andrzeja..?
                                • mika_1 Re: Spotkanko 23.11.05, 21:57
                                  Ja też! Ja też!!

Tylko jak??
                                  • w5w7 Re: Spotkanko 23.11.05, 22:28
                                    mika..normalnie. wsiadamy w samolot...i lecimy! haha
                                    • mika_1 Re: Spotkanko 23.11.05, 22:39
                                      OK, to jutro w południe na Balicach... Pasuje?
                                      :)
                                      • irenkap Re: Spotkanko 23.11.05, 23:03
                                        a ja.. kurcze, mam daleko nawet do Balic, tym bardziej, że mój rower został w
                                        Chicago..
                                        • w5w7 Re: Spotkanko 23.11.05, 23:05
                                          Jutro może jednak nie:( Nie zdążę do fryzjerki poleciec mika:-)
                                          • mika_1 Re: Spotkanko 23.11.05, 23:13
                                            OK, to przełóżmy na koniec tygodnia, to i Irenka dojedzie. Nawet na sankach:)
                                            Mam nadzieję, że poczekają na nas w Chicago!
                                            • w5w7 Re: Spotkanko 23.11.05, 23:29
                                              No chyba poczekają:)
                                              • irenkap Re: Spotkanko 23.11.05, 23:44
                                                hi hi.. oni nie wiedzą jeszcze do jakiego stopnia jesteśmy nieobliczalne..
                                                • w5w7 Re: Spotkanko 23.11.05, 23:47
                                                  hahahaha..nadaktywne jestesmy to musimy byc nieobliczalne..
                                                  • evek Re: Spotkanko 24.11.05, 00:10
                                                    drogie PANIE! oddechu!!!!!! ;O))))))
                                                    a my poczekamy na was - juz w OK-ju albo w Operecie... jak zaczniemy to kto wie
                                                    kiedy skonczymy ;O))))
                                                  • w5w7 Re: Spotkanko 24.11.05, 00:19
                                                    ojj..póznooo:-) hahahaha
                                                  • mika_1 Re: Spotkanko 24.11.05, 00:20
                                                    Jak w Operecie to ja poproszę filet z kurczaka z grzybami:) Może byc do
                                                    boksiczku!
                                                    I DHLem:)
                                                  • bar_nata Re: Spotkanko 24.11.05, 00:36
                                                    Dziewczyny zaczekajcie na mnie;))) ja też lecę .....i pomyślałam sobie że jak
                                                    nas troszkę się zbierze to może jakiś czarterek załtwimy.......przecie rejsowym
                                                    nie będziemy się tłuc:)) ..... a w samolocie każemy se żeby i fryzjer i
                                                    kosmetyczka były, tyle godzin lotu to zdążymy się na bóstwa zrobić nie?
                                                    A Irenka to nie będzie musiała dojeżdżać bo po Nią każemy wstąpic po drodze,
                                                    jakąś równą łąkę się znajdzie i załatwione;)))
                                                  • mika_1 Re: Spotkanko 24.11.05, 00:40
                                                    Brzmi zachęcająco... Jak jeszcze masaże będą, to ja jestem chętna:)
                                                  • bar_nata Re: Spotkanko 24.11.05, 00:59
                                                    Oczywiście masz załatwione i przystojnego masażystę też;))
                                                  • mika_1 Re: Spotkanko 24.11.05, 01:11
                                                    Cool:) Dzięki!
                                                    A teraz, spokojna o spotkanie, idę oglądać film:)
                                                  • anyaw73 Re: Spotkanko 25.11.05, 17:33
                                                    no i co??? czyzby wszyscy po indyku leza z brzuchami do gory i nie mysle juz o
                                                    spotkaniu????????
                                                  • evek Re: Spotkanko 25.11.05, 20:55
                                                    ja nerwowo tuptam nozkami w oczekiwaniu! ;O)
                                                    to KIEDY?????? i GDZIE??????
                                                    o boski, decyduj!!!!! bo inaczej nic z tego znow nie bedzie! ;O)
                                                  • marxx Spotkanko moze jutro????? 25.11.05, 23:04
                                                    w operecie????
                                                  • irenkap Re: Spotkanko moze jutro????? 25.11.05, 23:14
                                                    szybko piszcie, o której bo mam właśnie na Skype mojego synka murzynka, to mu
                                                    powiem .. :)
                                                  • marxx Re: Spotkanko moze jutro????? 25.11.05, 23:17
                                                    pod wieczor...chyba....jak cos sie wyjasni to tez bede dzwonil
                                                  • evek Re: Spotkanko moze jutro????? 26.11.05, 17:08
                                                    no i???? bo moze moglismy z tej Operetty nie wychodzic ;O)))))
                                                  • anyaw73 Re: Spotkanko moze jutro????? 26.11.05, 17:26
                                                    ja z przyjemnosci dzis wieczorem sie spotkam.....musze kogos udusic......
                                                    Anya
                                                  • evek Re: Spotkanko moze jutro????? 26.11.05, 17:29
                                                    mnie??? ;O)
                                                  • anyaw73 Re: Spotkanko moze jutro????? 26.11.05, 17:49
                                                    Czyli sie jednak domyslilas :)
                                                    tak apropo to cudownie wszyszlo.....tylko ze bylam lekko zaskoczona ze az cala
                                                    strona.
                                                    Anya
                                                  • evek Re: Spotkanko moze jutro????? 26.11.05, 17:58
                                                    no nie moglam inaczej! jak zobaczylam Twoja psine... ;O) ja mam slabosc do
                                                    psow! :O) no i wobec faktu ze moja psina wlasnie zakonczyla swoj zywot...
                                                    generalnie to wiecej psow! do gazety i w ogole to ludzie beda lepsi!!! :O)
                                                    to do zobaczenia?! :O)
                                                  • anyaw73 Moze dzis. 26.11.05, 19:38
                                                    To co w Operecie dzis wieczorem moze o 8pm ???????
                                                    Anya,
                                                  • evek Re: Moze dzis. 26.11.05, 20:24
                                                    to ja bym byla :O) o 8.00 PM :O) dzis
      • anyaw73 Re: Spotkanko 26.11.05, 21:41
        to sa juz nas dwie.......
        • evek Re: Spotkanko 27.11.05, 00:08
          oj chyba nie :O(
          awaria pieca - czy to brzmi znajomo ;O( jesli sie nie wlaczy do 8.00 PM to moge
          zapomniec o nocy... "kocham" polskich fachowcow! :O(
          ale ja chce do operetty!!!
          badzmy onlajn ;O)
          a jakby co to wpadaj do mnie - mam jeszcze guinessa i heinekena w lodowce ;O)
          • anyaw73 Re: Spotkanko 27.11.05, 00:41
            to ja czekam na telefon......no bo sam to do Operety nie pojde.
            • evek Re: Spotkanko 27.11.05, 01:40
              masz maila ;O)
              • marxx Spotkanko 2 lub 3 grudnia ? 27.11.05, 21:31
                jest to najblizszy piatek/sobota
                miejsce i czas podane zostanie na emaile , GG i telefony

czy wolicie tydzien pozniej???

wszyscy sa mile widzianie.nowi forumowicze tum bardziej!!!!!

Bedziemy podpisywac Gazety :))) Bedzie piwo, bedziemy robic zdjecia :)))))

to teraz jest kilka dni o namyslu!
                m
                • marxx Re: Spotkanko 2 lub 3 grudnia ? 27.11.05, 21:50
                  a moze kolejny weekend 9-lub 10 grudnia?

ja jestem za
                  • w5w7 Re: Spotkanko 2 lub 3 grudnia ? 27.11.05, 22:33
                    Piekne daty:)
                    • macko74 Re: Spotkanko 2 lub 3 grudnia ? 28.11.05, 00:01
                      Propozycje daty spotkania juz mamy .a miejsce ????
                      Pewnie tam gdzie Radegasta w kuflach nalewaja hihi ;-)
                      Pozdrowka.
                      Macko.
                      • marxx Re: Spotkanko 2 lub 3 grudnia ? 28.11.05, 03:17
                        zobaczymy kiedy bedzie blizej Tej daty zorganizujemy miejsce...ale bedzie
                        fajnie :)
    • marxx Spotkanko 10 lub 11 grudnia 28.11.05, 03:21
      Trzeba koniecznie sie spotkac!!!!!
      bedziemy mieli cos kolo 20000 :)
      i gazety :)
      i nowe twarze
      nowych forumowiczow!
      nowe pomysly

trzymajcie sie!
      m
      • evek Re: Spotkanko 10 lub 11 grudnia 28.11.05, 05:39
        wczesniej tez sie trzeba spotkac, zeby obgadac szczegoly TEGO spotkania ;O)))
        • marxx Re: Spotkanko 10 lub 11 grudnia 28.11.05, 09:41
          no oczywiscie :)
          trza bedzie
          • anyaw73 Re: Spotkanko 10 lub 11 grudnia 29.11.05, 03:09
            Jesli w tej kwestji moge to mi pasuje bardziej 2 grudnia lub nastepny weekend
            moge poswiecic w calosci dla forum.
            • marxx Re: Spotkanko 10 lub 11 grudnia 29.11.05, 19:02
              moze mi sie cos z dniami tygodnia/miesiaca popierniczylo?

chodzi mi nie o ten weekend co teraz bedzie tylko *nastepny!*

m
              • marxx tak jak myslalem pomylilem sie 29.11.05, 19:05
                chodzi mi o piatek 9 grudnia
                lub
                sobote 10 grudnia
                • anyaw73 Re: tak jak myslalem pomylilem sie 29.11.05, 23:21
                  i 9 i 10 grudnie pasuje...... czekam na konkrety.
                  • marxx Re: tak jak myslalem pomylilem sie 30.11.05, 00:02
                    no to prosze o termin ludziska ...bo bede jak zwykle musial wybrac sam
                  • evek Re: tak jak myslalem pomylilem sie 30.11.05, 00:02
                    konkret jest jeden - trzeba sie spotkac ;O)
                    ale serio - data fajna ;O) tylko teraz czy dojdziemy do kompromisu - Operetta
                    czy OK Pub... bo tak sobie mysle, ze OK jest nam cos winien za darmowa reklame,
                    no nie ;O)
                    MARXX ty tam znasz szefa ;O))))
    • marxx Re: Spotkanko 30.11.05, 23:40
      przypominam o spotkaniu
    • anyaw73 Re: Spotkanko 01.12.05, 17:20
      Czy mozemy ustalic konkretnie, dzien, gdzine i miejsce bo musze sobie w
      kalendarzu zapisac.........ok???? bo ja bardzo bizzy woman jestem ok???
      Anya
      • macko74 Re: Spotkanko 01.12.05, 20:40
        Czyli ten weekend odpada chmmmmmm....za tydzien wiec , bede sie musial sprezyc ...
        Narazki.
        Macko.
        • marxx Re: Spotkanko 01.12.05, 23:30
          Jeszcze czekam na propozycje....piatek czy sobota ?
          • evek Re: Spotkanko 02.12.05, 00:39
            ja bym byla za sobota moze... ;O)ale sie dostosuje w sumie!
            no i gdzie? Operetta ma przewage tym razem bo dobre frytki tam maja ;O) ale tu
            tez sie dostosuje ;O)
            • macko74 Re: Spotkanko 02.12.05, 01:21
              Jak bede to przyjade najedzony hihi ;-)
              • marxx Re: Spotkanko 02.12.05, 06:44
                jak juz ...jesli wpadniemy do restauracji lepiej zebyc byl gladny :)
                tak czy siak licze ze bedzi ekilka osob...bedziemy robic zdjatka, mamy
                gazetki :) i bedziemy robic plany na nastepne akcje
                • macko74 Re: Spotkanko 02.12.05, 16:44
                  Z tego co piszecie wynika (dla mnie) ze spotkanko sie odbedzie w nastepny Piatek ??? Prawdy bliski jestem ? A jak bardzo hihi ????
                  Pozdrowka @LL
                  MAcko
                  • marxx Re: Spotkanko 02.12.05, 23:45
                    Macko...jestes bardzo bliski! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka