szczekuszka 11.05.04, 23:10 To imie od dawna chodzi mi po glowie. Jak bylam nastolatka, to marzylam, ze kiedys napisze ksiazke, a glowna bohaterka bedzie nosic imie Zefiryna. Co sadzicie o tym imieniu?! Znacie osoby o takich imionach?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawananna Re: Zefiryn, Zefiryna 11.05.04, 23:47 Zefiryn - nie podoba mi się zupełnie, zbyt zwiewne imię dla mężczyzny . Zefiryna - całkiem ładnie, podoba mi się zwłaszcza zdrobnienie Zefirynka . Ale nie mam pomysłu na jakiś większy skrót: Zefa? Ryna? Okropne . Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Zefiryn, Zefiryna 12.05.04, 00:43 > Ale nie mam pomysłu na jakiś większy skrót: Zefa? Ryna? Moim zdaniem nie ma potrzeby zdrabniac tego imienia. Przyznam, ze nad zdrobnieniami wcale sie nie zastanawialam. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Zefiryn, Zefiryna 12.05.04, 23:17 wITAJ ! Mnie nie za bardzo sie te imiona podobaja,ale zaraz przypomnial mi sie smak moich pierwszych papieroso ZEFIR.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś