pesteczkaija 08.12.12, 18:33 jestem w 32 tyg ciąży a ja dalej nie mam wybranego imienia żadne mi sie nie podoba. Na 100% będzie chłopak. Mamy już jednego synka Miłosza. Przeglądam imiona i jakoś nie mogę sie zdecydować ehhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froobek Re: brak pomysłu na imię 08.12.12, 18:41 To masz jeszcze 6-10 tygodni + 3, spokojnie Zobaczysz dziecko, to będziesz wiedziała, jak ma na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczkaija Re: brak pomysłu na imię 08.12.12, 19:12 na to liczę że jak sie urodzi to już będę znała imię Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: brak pomysłu na imię 09.12.12, 07:43 froobek napisała: > Zobaczysz dziecko, to będziesz wiedziała, jak ma na imię. E, nie licz na to, że się urodzi z tatuażem na czole Lepiej wybierz coś wcześniej, nie wierzę, że NIE MA ANI JEDNEGO ŁADNEGO wg Ciebie imienia. A w ogóle to potrzebujesz jakichś propozycji??? Jakie imiona lubisz? Bo nie bardzo rozumiem ten wątek- chcesz tu tylko pomarudzić, czy liczysz na pomoc w szukaniu imienia? pink stinks Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczkaija Re: brak pomysłu na imię 09.12.12, 14:04 podobają mi sie niektóre ale jakoś do żadnego nie mogę sie przekonać a nawet jak chce po marudzić to co? w pierwszej ciąży było jakoś inaczej miał być Wojtek ale jak trafiłam w 8 do szpitala to został Miłosz i już. Te i nie podoba mi sie no ale drugi raz nie może być Może Tymoteusz? podoba mi sie Antoni ale mąż nie chce. Mu sie widzi Bartek a ja jestem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: brak pomysłu na imię 08.12.12, 19:01 Może: Olgierd, Ksawery, Ignacy, Szymon, Szczepan, Hugo(n), Bruno(n), Gustaw, Klemens, Leon, Leonard, Leopold, Feliks, Konstanty, Jeremi, Jeremiasz, Zachary, Zachariasz, Melchior? Co myślisz o moich propozycjach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczkaija Re: brak pomysłu na imię 08.12.12, 19:13 wszystkie są ładne tylko ciągle sienie możemy zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: brak pomysłu na imię 08.12.12, 19:40 Można sobie ułatwić wybór nadając imię po kimś dla Was ważnym albo po członku rodziny (pradziadku np.). Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: brak pomysłu na imię 08.12.12, 19:57 gaudencja napisała: > Można sobie ułatwić wybór nadając imię po kimś dla Was ważnym albo po członku r > odziny (pradziadku np.). > Jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczkaija Re: brak pomysłu na imię 09.12.12, 14:13 Miłosz to nasz pierwszy syn i jak dla mnie najpiękniejsze imię Odpowiedz Link Zgłoś
julise Re: brak pomysłu na imię 10.12.12, 12:40 Znam rodzeństwo: Tobiasz i Miłosz oraz Igor i Miłosz , a także MArcin, Maciej i Milosz może cie zainspirują Tymoteusz podoba mi się a może Aleksander? Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczkaija Re: brak pomysłu na imię 11.12.12, 22:27 Aleksander kojarzy mi sie z wielkim Maciej Marcin zastanawiałam sie nad tym i podoba mi sie dzięki dziewczyny za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
karinaxy80 Re: brak pomysłu na imię 15.12.12, 19:58 znam rodzeństwo: starszy to Miłosz i 4 lata młodszy Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
fruzielka27 Re: brak pomysłu na imię 19.12.12, 22:15 Miłosz i Mieszko - fajna propozycja! Znam jednego małego Mieszka i polubiłam to imię. A może Miłosz i Gniewosz? Tylko nie wiem czy nie za bardzo podobne! Odpowiedz Link Zgłoś