baby244 29.12.04, 19:25 ja jestesm w 32 tc i juz od 19 tygodnia wiemy ze na swiat przyjdzie synek. imie Maxym nam sie bardzo podoba , wiec do brzuszka juz caly czas tak mowimy, ale czy napewno jest laddniutkie: Maxym, Maxio, Max???? jak myslicie?? kazdemu jak powiem jakie imie sie pyta czy bedzie Maxymilian , a u nas bedzie Maxym nie Maxymilian .... jak myslicie ladniutkie imie???? baby244 i Maxymek 32tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Maxym---Ładniutkie?? 29.12.04, 20:02 Bardzo ładne, ale tylko pisane jak Pan Bóg przykazal, czyli Maksym Sporo już zresztą o nim na forum było, poszukaj w wyszukiwarce!. Opróczy Maksyma i Maksymiliana są jeszcze podobne imiona - Maksymin i Maksymian. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Maxym---Ładniutkie?? 29.12.04, 20:17 X kolo Y bardzo sztucznie wyglada.Maksym albo Maxim,Maxym to dla mnie poplatanie dwoch pisowni.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Maxym---Ładniutkie?? 29.12.04, 20:17 Mysle, ze bardzo ładniutkie. Po prostu fajne a ponad to w miare (chyba w miare) rzadko spotykane Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Maxym---Ładniutkie?? 29.12.04, 20:18 aha tylko dlacsego pisane przez "x"?? Wydaje mi sie, ze o wiele lepsze byloby "spolszczone" Maksym Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Maxym---Ładniutkie?? 30.12.04, 09:31 Tak ładniutkie - Maksym. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
baby244 Re: Maxym---Ładniutkie?? 30.12.04, 13:43 Dzieki za odpowiedz, a odnosnie pisowni, dlatego przez "x" ze bede rodzic w USA i tak myslalam ze bedzie prosciej, chociaz teraz mysle ze bedzie przez "ks".ale dobrze ze sie podoba )))) pozdrawiam baby244 i Maksym 32 tc )))) Odpowiedz Link Zgłoś
baby244 Re:MAKSYM !!!!juz zadecydoalismy :)))) 31.12.04, 20:27 Dzieki za odpowiedz, juz z mezem zadecydowalismy dzieki waszej pomocy , ze rzeczywiscie Maxym wyglada sztucznie a Maksym jest ok..wiec bedzie przez "ks" dzieki za pomoc pozdrawiam baby244 i Maksymek w brzuszku 32tc Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re:MAKSYM !!!!juz zadecydoalismy :)))) 31.12.04, 20:46 Gratulacje, moim zdaniem bardzo dobry wybor! Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Maxym---Ładniutkie?? 30.12.04, 13:52 Nie napiszę pewnie nic nowego - bardzo ładne imię, ale tylko i wyłącznie w pisowni Maksym. W formie Maxym jest nieładne, nieciekawe, sztucznie wygląda (xy), mówiąc krótko - okropne. Zatem polecam zastosowanie się do jedynej słusznej pisowni . Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: Maxym---Ładniutkie?? 31.12.04, 14:03 tawananna napisała: > bardzo ładne imię, ale tylko i wyłącznie w > pisowni Maksym. W formie Maxym jest nieładne, nieciekawe, sztucznie wygląda > (xy), mówiąc krótko - okropne. > > Zatem polecam zastosowanie się do jedynej słusznej pisowni Nie pozostaje mi nic innego jak tylko podpisać się pod postem Tawananny Odpowiedz Link Zgłoś
tusia1976 Re: Maxym---Ładniutkie?? 31.12.04, 12:44 Cześć. Mój Maximilian ma już sześć lat. Do dzisiaj jestem tym imieniem zachwycona. Życzę tego samego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Maxym---Ładniutkie?? 31.12.04, 13:07 Tusiu, Maksym i Maksymilian to dwa różne imiona. Obydwa ładne Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
lanta Re: MAKSYM 07.01.05, 01:05 baby244 ,gratuluję wyboru!!! Jestem mamą MAKSYMA i dla mnie jest to najpiękniejsze imię. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś