fiona_sz 09.06.05, 16:22 Takie imiona będzie nosiła nasza córeczka. Co myślicie o tym 'zestawie'? Dodam, że do nazwiska pasuje bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Hanna Wiktoria 09.06.05, 16:24 Bardzo mi się podobają! I pojedynczo, i jeszcze bardziej w zestawie. Dobrze, że Wiktoria na drugie, bo jest teraz bardzo częsta. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Hanna Wiktoria 09.06.05, 16:31 Muszę się podpisać pod tym, co napisała Gaudencja - przy czym aż taką miłośniczką Wiktorii nie jestem, imię uważam za ładne, ale nic poza tym. W zestawie zaproponowanym przez Ciebie brzmi za to rewelacyjnie. A Hanna to piękne imię, lubię bezkrytycznie . I dobrze, że częstsze imię wybrałaś na drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Hanna Wiktoria 09.06.05, 19:10 tawananna napisała: > Muszę się podpisać pod tym, co napisała Gaudencja - przy czym aż taką > miłośniczką Wiktorii nie jestem, imię uważam za ładne, ale nic poza tym. No ja tez aż taką miłośniczką Wiktorii nie jestem - od kiedy jest tak popularnym imieniem. Ale kiedyś było jednym z moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi2 Re: Hanna Wiktoria 09.06.05, 16:29 nasza córeczka tez bedzie Hania,,....juz w sierpniu ja przytulimy, pozdrawiam, Ania & 29 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_mniam Re: Hanna Wiktoria 11.06.05, 22:17 Ładnie brzmi. Tyle, ze Hanna tez jest obecnie dosc popularna, nad czym troche ubolewam (bo wolalabym by moje imie bylo jednak rzadsze). Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Hanna Wiktoria 11.06.05, 22:22 wg mnie brzmi trochę pretensjonalnie... mam nadzieję że pasuje do nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś