Gość: ria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:05 A co sadzicie o Marioli?Wlasnie siedzi obok moja mama(MAriola) i sie dopytuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theodorka Re: Mariola 26.09.06, 18:36 Niestety nie podoba mi się ni w ząb, choć gdzieś tam mignęły mi całkiem niezłe Mariole. Ale mamę pozdrów ode mnie najserdeczniej ))! Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Mariola 27.09.06, 22:23 jedno z moich ulubionych imion z serii badziewiastych.kojarzy mi się z miłą kobitką z mięsnego Odpowiedz Link Zgłoś
ria5 Re: Mariola 28.09.06, 14:07 jakie skojarzenia sa myslne czasem. Mi akurat nie kojarzy sie to imie kobitka z miesnego...swoja droga w osiedlowym miesnym u mnie sprzedaje Oriana...zeby teraz to nie kojarzylo sie Tobie z obsluga sklepu...cos za negatywne skojarzenia. Mariola akurat bardzo mi sie nie podoba ale ja zdecydownie w swoim zyciu unikam skojarzen tego typu jakie ty chyba preferujesz...sa dosc malo taktowne jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Mariola 28.09.06, 14:14 ria5 napisała: > jakie skojarzenia sa myslne czasem. Mi akurat nie kojarzy sie to imie kobitka > z > miesnego...swoja droga w osiedlowym miesnym u mnie sprzedaje Oriana... A u mnie Pani JAdzia (tak na marginesie) Jeśli chodzi o imię, bardzo mi się podobało kiedyś , teraz z bardzo zostało podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Mariola 28.09.06, 21:02 Mi to była w Muminkach I nie obruszaj się tak, Mariolka. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Mariola 28.09.06, 23:19 Podoba mi sie tylko jako zdrobnienie od Marii Jolanty... Odpowiedz Link Zgłoś