lemur_ks 21.07.03, 16:44 Kilka dni temu spotkałam dziewczynkę o imieniu Klementyna.... Mnie kojarzy się mile ale z gąską Klementynką - raczej swojej córeczki tak bym nie nazwała.... A Wy co sądziecie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umasumak Re: Klementyna 21.07.03, 22:30 Moja chrześnica ma na imię Anna Klementyna. Uważam że to bardzo ładne połączenie. A gąska to była Balbinka. Coś sie z tymi bajkami pomieszało Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Klementyna 21.07.03, 22:35 A klementynki to są takie mandarynki, chyba ich odmiana czy cóś. A imię Klementyna - może być Lecz ja chyba nie dałabym tak na imie córce. Pozdrówka. M Odpowiedz Link Zgłoś
lissie Re: Klementyna 22.07.03, 00:28 Ciekawe imie. Szlacheckie i dumnie brzmiace. Corka znajomej ma na imie Klaudyna (wolaja na nia Klaudynka) - zdecydowanie bardziej podoba mi sie jednak Klementynka. Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Klementyna 22.07.03, 07:46 lemur_ks napisała: > .... Mnie kojarzy > się mile ale z gąską Klementynką - raczej swojej córeczki tak bym nie > nazwała.... TO MOJE ZDANIE, MOJE SKOJARZENIE ! pozdrówka ! Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Klementyna 22.07.03, 13:49 Czesc ! Mnie nie podoba sie. Ale to rzecz gustu. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
msiark2 Re: Klementyna 22.07.03, 22:37 mi się niestety też kojarzy z gąską... )) Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Klementyna 25.07.03, 23:06 Kiedy bylam w ciazy planowalam ze nazwe coreczke Klementynka. Bardzo mi sie to imie podoba ale spodobalo mi sie Malwina i obecnie moje dziecko polroczne tak ma na imie Odpowiedz Link Zgłoś