donmari-2 17.07.09, 14:57 Przypomniała mi się zabawna historia sprzed 10 lat. Rodzice chcieli córce nadać imię Poziomka. USC wybiło im to z głowy. Jak myślicie, czy gdyby rodzice się uparli i Poziomka zostałaby zarejestrowana, nie byłaby potem obiektem drwin? Przyjęłaby się?. Możnaby podciągnąć temat do wątku "Pasjonaci". Skoro Winnetou, Zorro, Pałlina czy Anulka zostały zarejestrowane, to dlaczego nie udało się to Poziomce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika3411 Re: Poziomka 17.07.09, 15:01 Poziomka mówisz... No ale skoro jest Kalina, Malina, to dlaczego miałoby nie być Poziomki...? Moja mama miała na studiach koleżankę, która to koleżanka dała swojej córce imię Calineczka. Dziś Pani Calineczka dobija 40... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Poziomka 17.07.09, 18:09 Mnie jakoś Poziomka absolutnie nie pasuje na ludzkie imię Ale skoro przyjęła się Jagoda czy Malina, to kto wie, może przyjęłaby się i Poziomka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmmm Re: Poziomka IP: 213.25.144.* 29.07.09, 22:08 zgadzam się z czarną dalią Odpowiedz Link Zgłoś