elektroluks 22.02.04, 11:26 Oto jego tutuł: __________śLimak to giwi____________ (1) elektroluks trwało to tylko kilka minut. E Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elektroluks Galba kiedyś napisał na FoF 22.02.04, 11:32 G*wno prawda, droga Maas Autor: galba Data: 18.02.2004 09:08 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Wasi kolaboranci nie usuwają tekstów sprzecznych z Regulaminem czy Netykietą tylko te, które nie odpowiadają ideologicznemu profilowi właściciela. ...Na koniec proszę o jednoznaczną odpowiedź: czy prawdziwe są pogłoski od jakiegoś czasu uporczywie przewijające się wśród użytkowników portalu, że wsród adm. społecznych o "czystej historii" są osoby kryjące się za loginami: limakty i tyu? G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 limak to...? IP: 202.95.14.* 22.02.04, 11:55 epizod "friendow", seria 6: "eddie? gosc od fotokopiarki? a skad wiesz, ze to nie on jest prawdziwym wladca imperium ralfa laurena?" i to wszystko na temat skorupiaka nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
elektroluks Re: limak to...? 22.02.04, 12:01 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > epizod "friendow", seria 6: > > "eddie? gosc od fotokopiarki? > a skad wiesz, ze to nie on jest prawdziwym wladca imperium ralfa laurena?" > > i to wszystko na temat skorupiaka > > nostromo > Masz rację. Ten skorupiak może być wszystkim. Był tu już basią nową, xenią- to może nawet być i Władcą Pierścieni, albo, albo giwi. > > antyskorupiak E Odpowiedz Link Zgłoś
limakty n0sr0m0 to...? 26.02.04, 19:22 niby żyjątko, a glista ludzka... takimi wstrętnymi robalami gardzą nie tylko skorupiaki... i to wszystko na temat tego padalca L Odpowiedz Link Zgłoś
elektroluks Re: Jak szybko wątek o ślimaku znalazł się na ośl 22.02.04, 11:50 Zastanawiam się dlaczego ten wątek, został tak szybko usunięty z forum? Przecież nikogo tam nie obraziłem. Nie złamałem żadnego punktu regulaminu. Mogłem tylko, albo wskazać prawdę, albo nie mieć racji. Wątek był typowo dyskusujny, dla osób, którzy potrafią podglądać w internecie to, czego nie wszyscy potrafią. Zauważyłem, że w momencie zniknięcia płazeńca, pojawiła się za szacika giwi i dlatego miałem takie skojarzenia. Czy to prawda, czay nie prawda, to wg. mnie wątek powiunien istnieć na forum. E Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jak szybko wątek o ślimaku znalazł się na ośl 22.02.04, 12:10 Wlasnie wymodzilam post do Twojego watku, ale na darmo. Poddalam w nim w watpliwosc Twa teze, bo czemuz Limakty mialby byc tak zazdrosny o Jozka, jak ta cala Giwi? Imaginuj sobie, ze swa cenzorska dzialanoscia nasze szczescie zniszczyla, podstepna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
elektroluks Re: Jak szybko wątek o ślimaku znalazł się na ośl 22.02.04, 12:27 miltonia napisała: > Wlasnie wymodzilam post do Twojego watku, ale na darmo. > Poddalam w nim w watpliwosc Twa teze, bo czemuz Limakty mialby byc tak > zazdrosny o Jozka, jak ta cala Giwi? Imaginuj sobie, ze swa cenzorska > dzialanoscia nasze szczescie zniszczyla, podstepna kobieta. Bo ślimak ostatnio tu nie pisze i to jakieś dziwne. On się jak Feniks zawsze odradzał. A jak nie wierzysz to link na oślą ławkę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10923759 Czy to jeszcze mało? Po 7min i ośla ławka! Giwi podstępna, taka jak ten płazeniec. A co ty tego skorupiaka tak bronisz???? Zakochana(y) jakaś? E Odpowiedz Link Zgłoś
limakty ______koza teraz robi jako elektroluks5040____ 26.02.04, 19:16 koza ty idź do kapusia galbatego i się pobaw, a nie będziesz tyrał za jakiś lichy odkurzacz5040... a jak kozunio będziesz podskakiwał, to będziesz lądował na oślej tak, jak luka i wielu innych... i choćbyś kolanami capie płakał, to i tak ci wymyślę podstawę )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak nie, w żadnym wypadku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:04 przy całym nieszacunku do giwi, ale nie róbmy z niej ślimaka. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: nie, w żadnym wypadku 28.02.04, 15:08 Gość portalu: pollak napisał(a): > przy całym nieszacunku do giwi, ale nie róbmy z niej ślimaka. a przede wszystkim nie róbmy z niej jeleniogórskiego idioty...szkoda byłoby Giwi...Przymulizm jeleniogórskiej rodziny pollaków jest nieosiągalny i jako taki, stanowi w jednostkowy ewenement i musi stanowić dobro całego ludzkiego rodu i jako takie należy traktować (ten przymulizm jeleniogórski) jako wartość skansenową. L ps. od mułów , przymułów ...uchowaj nas Giwi Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Do limakty 28.02.04, 15:53 Szanowny! Otóż jesteś jedną z nie wielu osób (właściwie jedyną) którymi tak naprawdę gardzę i których nie szanuję! (watto czy Tomson to super goście w porónaniu z tobą)! Powiem więcej wszelkie kontakty z tobą brzydzą mnie!!! Dlatego na niektóre twoje chamskie zaczepki nawet nie raczyłem odpowiedzieć!!! ******************************************************************************* limakty napisał: > Nie nie zasłużyłeś!!! Tu jest tyle galbokozopodobnych chamów, że jeden więcej w > twojej postaci to małe piwo. )) > Tylko nie bierz przykładu z galbatego i nie zostań donosicielem. > Nie martw się obstrukt2003 i tak jak na zwykłego pollaka , z grupy galbusiów i > capów5040 , jesteś nie najgorszy. > Wiedziałam , że robisz za limakly i miałam cię wyciąć za złamaqnie etykiety, > ale nie byłeś groźny. ******************************************************************************* Jakim cudem!? Użyłem limakly raptem 4-5 razy i to nie udając ciebie ( z kontekstu wyraźniw wynikało że to ktoś inny) a ty z płaczen poleciałeś na skargę!!! Biedny, mały limakty - podszywają się pod niego! Nic nie wiedziałeś do momentu aż sam się wysypałem!!! ****************************************************************************** Chyba że masz uprawnienia administratora!? Ale to by było największe głubstwo ze strony administracji gdyby ciebie zaakceptowali!!!! (Choć na szacika to ty mi byś pasował) P.S. A wycinać to ty sobie możesz kwiatki w ogródku! Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Do obstrukcji2003 28.02.04, 19:27 abstrakt2003 napisał: > Szanowny! a jednak Szanowny ))...ja o tobie tak nie napiszę...cóż- wszystko poniżej zwykłego durnia, nie zasługuje nawet na zwykły zwrot "koleś" > Otóż jesteś jedną z nie wielu osób (właściwie jedyną) którymi tak naprawdę > gardzę i których nie szanuję! Teraz widzisz swoją płyciznę umysłową, moje ty "byleco"...najpierw piszesz Szanowny, a potem nie szanuję- toż to poziom, wioskowego idioty )) (watto czy Tomson to super goście w porónaniu z > tobą)! aq ja Watto lubię i Tomsona też...tylko ty na ich tle jawisz się jak wioskowy przygłup > Powiem więcej wszelkie kontakty z tobą brzydzą mnie!!! Ty przygłupie!!! Ja wup[raszam sobie insunuacje na temat jakichkolwiek kontaktów ze mną!!! Nie rażą mnie "kochający inaczej" - ale nie ze mną te numery Bruner..i żaddnych takich propozycji na przyszłość- wstręciuchu )) >Dlatego na niektóre > twoje chamskie zaczepki nawet nie raczyłem odpowiedzieć!!! To nie były zaczepki, lecz prawda o twoim poziomie umysłowym > ******************************************************************************* > limakty napisał: > > Nie nie zasłużyłeś!!! Tu jest tyle galbokozopodobnych chamów, że jeden wię > cej > w > > twojej postaci to małe piwo. )) > > Tylko nie bierz przykładu z galbatego i nie zostań donosicielem. > > Nie martw się obstrukt2003 i tak jak na zwykłego pollaka , z grupy galbusi > ów > i > > capów5040 , jesteś nie najgorszy. > > Wiedziałam , że robisz za limakly i miałam cię wyciąć za złamaqnie etykiet > y, > > ale nie byłeś groźny. > ******************************************************************************* > Jakim cudem!? Użyłem limakly raptem 4-5 razy i to nie udając ciebie ( z > kontekstu wyraźniw wynikało że to ktoś inny) a ty z płaczen poleciałeś na > skargę!!! Odpowiem ci krótko gówniarzu- masz swój nick, to go miej- ja ci w paradę nie wchodziłem i sobie tego nie życzę obstrukcjo2003...i to wszystko na ten temat zidiociała pacynko... Biedny, mały limakty - podszywają się pod niego! > Nic nie wiedziałeś do momentu aż sam się wysypałem!!! Wiedziałem , wiedziałem i dałem temu wyraz w odpowiedzi do ciebie , tylko ty ze swoim małym rozumkiem , nie potrafiłeś tego zrozumieć! > ****************************************************************************** > Chyba że masz uprawnienia administratora!? Wiele rzeczy jeszcze twój umysł nie zrozumie ) > Ale to by było największe głubstwo ze strony administracji gdyby ciebie > zaakceptowali!!!! > (Choć na szacika to ty mi byś pasował) Głubstwo może by było, ale to nie twój zasra...y interes i twoja opinia jest opinią wołającego na pustyni )) )) )) > P.S. > A wycinać to ty sobie możesz kwiatki w ogródku! Lubię kwiatki, lubię o nie dbać , a nie wycinać ...za to chwasty chętnie usuwam, mój "drogi" pospolity perzu L > Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Do obstrukcji2003 28.02.04, 19:48 limakty napisał: > Lubię kwiatki, lubię o nie dbać , a nie wycinać ...za to chwasty chętnie > usuwam, mój "drogi" pospolity perzu Wycinać to ty sobie możesz migdałki (jaj nie, bo ci dawno wycieli) pełzaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: Do obstrukcji2003 28.02.04, 19:50 pollak napisał: > limakty napisał: > > > Lubię kwiatki, lubię o nie dbać , a nie wycinać ...za to chwasty chętnie > > usuwam, mój "drogi" pospolity perzu > > Wycinać to ty sobie możesz migdałki (jaj nie, bo ci dawno wycieli) pełzaczu. ooooooo!!!!! witam jeleniogórskiego przygłupa i kapciowego kapusia galby )) L Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Tak jak się spodziewałem... 28.02.04, 22:17 intelektualna padlina - trupi jad sączy!!! cóż za super ego!!! a jaki przerost ambicji!!! limak jesteś błaznem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
limakty do tego z obstrukcją , czyli posr...ca 29.02.04, 12:11 abstrakt2003 napisał: > intelektualna padlina - trupi jad sączy!!! > cóż za super ego!!! > a jaki przerost ambicji!!! > limak jesteś błaznem!!! > a jednak intelektualna! i ego dostrzegłeś!! i ambicje!!! a na koniec, mój byleco:- by zostać błaznem , trzeba być kimś...ty nigdy nim nie zostaniesz, mój płaskodenny ) L Odpowiedz Link Zgłoś
limakty ty szmaciarzu elektroluksowy jesteś giwi... 29.02.04, 17:21 a twojego kolesia abstrakta i tak załatwię L Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak na 1000% nie :) /nt IP: *.zabobrze.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: na 1000% nie :) /nt IP: *.zabobrze.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:19 A coś ty taki ciekawski? Paszoł won, jak ludzie rozmawiają! Odpowiedz Link Zgłoś
limakty Re: na 1000% nie :) /nt 29.02.04, 18:23 Gość portalu: pollak napisał(a): > A coś ty taki ciekawski? Paszoł won, jak ludzie rozmawiają! taki padalec i tyruchło , to ludź?...ale śmierdzi padliną!!! L ps . za całusy w żopę dzięki...teraz jeszcze kozę5940 pocałuj w kopyta )) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: a nie mówiłem, że giwi to skorupiak_____NT___ 28.03.04, 16:55 BO SKORUPIAK))) Odpowiedz Link Zgłoś