emakowka 24.08.11, 08:55 www.quinnydesign.com/ kolorystycznie w stylu bugaboo missoni-podoba mi się,a wam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_1980 Re: limitowane Quinny 24.08.11, 10:50 Quinny by Vibskov -któraś nasz forumka go miała. W PL dostępne są już tylko aksesoria - wóżków już nie ma www.sklep.quinny.pl/index.html?prod_name=vibskov&search=ok Śpiworek-pingwinek wymiata Odpowiedz Link
tygisek Re: limitowane Quinny 24.08.11, 11:35 mi sie podobaja jako ciekawostka, ale nie chcialabym miec takiego wozka...jednak wole zdecydowanie wozki jednokolorowe lub kilku, ale bez gzigziatych wzorow - poprostu taki sepcyficzny wzor jest bardzo "wymagajacy" i niestety szybko sie opatrza i nudzi i przemija! Co innego jak nie jest jedyna posiadana tapicerka, a taka od zachcenia...no ale zwykle limitet edition sa albo trudno dostepne, albo ceny powalaja na kolana....lepiej czasem kupic sobie kolejny wozek dla urozmaicenia niz kolejna tapicerke kilka wkladek do moich gladkich wozkow zaspokaja moje potrzeby wyrozniania sie w tlumie Odpowiedz Link