Gość: V.C. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 21:55 Napij się ziółek Po co umieściłeś swój "list" na wszystkich forach ? Nawet na częstochowskim ... I to dwukrotnie ... Z emocji aż drżą Ci ręce ? A zimny pot ze strachu przed UE kapie na klawiaturę ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blong politbiuro UPR IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 22:44 po konsultacji z wydzialem ds. propagandy rozpoczelo nastepna akcje, sadzac po ich wyborczych wynikach i ta skonczy sie duzym sukcesem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Cześć Blong IP: *.AlfaOmega.pl 15.10.02, 23:43 Gość portalu: Blong napisał(a): > , sadzac po > ich wyborczych wynikach i ta skonczy sie duzym sukcesem A jak tam partia twojego "polskiego Blaira"? Szukam, ale jak na razie jej nie mogę znależć. A może tym Polskim Blairem jest Belka? Nie zaraz on już chyba nie jest ministrem, to kto ? Grzegorz "Tiger" Kołodko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Cześć Blong IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.02, 01:43 Gość portalu: Skrzypek napisał(a): > Gość portalu: Blong napisał(a): > > > , sadzac po > > ich wyborczych wynikach i ta skonczy sie duzym sukcesem > > A jak tam partia twojego "polskiego Blaira"? Szukam, ale jak na razie jej nie > mogę znależć. A może tym Polskim Blairem jest Belka? Nie zaraz on już chyba > nie jest ministrem, to kto ? Grzegorz "Tiger" Kołodko? Trafiłeś w 10 Skrzypku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Witam :) IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 02:10 Gość portalu: Skrzypek napisał(a): > Gość portalu: Blong napisał(a): > > > , sadzac po > > ich wyborczych wynikach i ta skonczy sie duzym sukcesem > > A jak tam partia twojego "polskiego Blaira"? Szukam, ale jak na razie jej nie > mogę znależć. A może tym Polskim Blairem jest Belka? Nie zaraz on już chyba nie > > jest ministrem, to kto ? Grzegorz "Tiger" Kołodko? zgadles, najblizej do Polskiego Blaira jest Belce Ale w nedzy i Kolodko dobry )) Odpowiedz Link Zgłoś